Перегляд одного допису
Старий 27.12.2013, 16:48   #1797
RAT

Звідки Ви: Lviv, Ukraine
Дописи: 264
Дякував: 1.423
Дякували 472 раз(и) в 154 повідомленнях
питання вибору трійника

Особисто акцентую увагу на форму трійника т.б. взаємне розташування трьох жал одне відносно одного. Оптимально- "OWNER ST-36BC" які, навідміну від подібних по якості "Gamakatsu", не пошкоджують фінішне покриття корпусу приманухи. Крім того, їх заг. довжина виключає момент зчеплення між собою в процесі закиду і анімації джерка. Доволі широкий модельний ряд дозволяє підібрати потрібний трійник, який на 2-3мм виступатиме за межі тіла приманки і дозволить надійно просікти зубатого риба. Важливу роль у підборі трійників відіграє також і їх вага, яка не повинна вносити дисбаланс у "запрграмовану" гру і положення джерка на паузі. З тим питанням у "Owner"-a все гаразд, не занадто важкі в порівнянні з "EagleClaw" і з достатньої товщини пружного дроту. Щиро кажучи, форма загину ців"я мене цікавить найменьше навідміну від гостроти і якості заточки жала. Підсумовуючи- насправді мені невідома якась конкретна формула підбору трійників власне на джеркові приманки. В процесі використання практично відфільтровується "профпридатність" того чи інш. трійника з конкретним екземпляром джерка і робляться відповідні висновки. Напр. використання подовжених "Gamakatsu" для оснащення твістерним хвостом "Tail"-ів цілком задовільно і дозволяє(завдяки вазі) дещо підвантажувати тильну частину "хвостатого". Десь так приблизно. З пов.

Востаннє редагував RAT: 27.12.2013 о 17:44.
RAT зараз поза форумом  
5 користувачів подякували
AaNdrei (28.12.2013), KaLAN (30.12.2013), vovend (08.01.2014), пасечник (27.12.2013), Сергей2505 (28.12.2013)