Перегляд одного допису
Старий 11.12.2013, 09:45   #1769
Lavr

Звідки Ви: Черниговская
Дописи: 2.325
Дякував: 13.016
Дякували 24.803 раз(и) в 1.243 повідомленнях
Цитата:
Допис від SE2U Переглянути допис
Добридень.За вікном сніг.Пінгвіни бігають по льоду.А це свідчить про таке не бажане закінчення сезону.Для того щоб ,хоч якось, заглушити біль у серці ,буду поповнювати арсенал приманок.Стало питання, куди їх класти?Тому ,прошу допомоги у колег.Поділіться, в кого які ящики?Хочеться, щоб джерки не щеплювались крючками і їх було зручно дістати.Не вивертаючи всю коробку на підлогу човна.Бачив для джерків використовують відра.Наскільки це зручно?
І вам не хворіти! За відра- сам подумай, наскількі це зручно, думаю, тут і досвіду використання не потрібно, щоб зрозуміти всі вади і переваги. Хоча, як на мене- вад суттєво більше. Головна- архінезручність і низька мобільність приблуди.
З того що бачив, сподобався варіант на російському профільному ресурсі, не памятаю, хто автор, де викорисовується сумка і короб для кабелів, а у мене, доречі і був такий. Мобільно, зручно, кожен джерк в індивідуальній упаковці- що ще треба!? Фото прилагається!
Знаходиш пару метрів короба, а то й менше, для походного варіанту, в секонді- підходячу сумочку- дешево і сердито.
А відра:
- по берегу не поносиш, зробити приблуду, щоб кудись чіпляти, можна, але ж ходити потім як вагітна дама!?
- в човні наче б і не погано, але це якщо в тихохідному, поїдеш з кумом на його по Десні, на хвилях так розтербухає, що джерки все одно сплутаються, тим паче, що у відрі, вони як би і не індивідуально розміщені, а просто навішані по колу, а це не заважає їм в ході качки, контактувати між собою.
В якості альтернативи, замість короба, можна використати підходячого діаметра будь то шматок пластикової каналізаційної труби чи картонної з під якоїсь плівки. Одним словом- тобі до "Будівельного двору" від твого РЕМу- рукою подати, він тобі і в допомогу.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg 84763712.jpg (133,6 КБ, 97 переглядів)
Lavr зараз поза форумом  
6 користувачів подякували
KrSerg (11.12.2013), SE2U (11.12.2013), Максим13 (11.12.2013), пасечник (11.12.2013), Сергей2505 (11.12.2013), Тиггон (11.12.2013)