Перегляд одного допису
Старий 18.11.2013, 11:51   #1936
tactik

Звідки Ви: Львів
Дописи: 153
Дякував: 15
Дякували 151 раз(и) в 4 повідомленнях
Матагі це звісно добре,але щоб зібрати чутливу палочку на бланку матагі,не важливо яка модель,треба достатньо великий бюджет.Бланк 100 доларів + хороша фурнітура теж мінімум 100 доларів + робота майстра 100 доларів.Це мін.комплект!Разом 300 доларів,але шось мене беруть сумніви що за 300 доларів можна зібрати достойний інструмент.Зі всіма нюансами це обійдеться в 350-400 доларів.А це вже можна дивитися і на прототіп,і на соаре окію,і на ікс тюн в такому бюджеті.Звісно на них вже краще не дивтися,бо за 400 доларів на бланку матагі можна зібрати набагато кращу палюгу за любий серійник,і головне суто під себе.Але оскільки ловля окунів по 10 грам не дуже і захоплююча.То палюгою цією я ловити буду не дуже часто.А викидати 400 доларів,щоб вона пів сезону простояла в куті,я не хочу.Оскільки пів весни,ціле літо,і навіть трохи осені я проводжу на річках в пошуках голавля і жереха.А деколи навіть форелі.І для цього теж хочу взяти більш менш достойний спін типу ареала.Оскільки більшу половину виїздів на рибалку припадають на ловлю голавля і жереха.
tactik зараз поза форумом