Цитата:
Допис від Zart
... пропоную не починати друге коло ...
|
Обіцяю-більше не буду цю тему піднімати ... Просто сама по собі ул-риболовля передбачає тотального дотримання правила "
Піймав-відпусти !",адже саме в цьому і зміст цього напрямку,-задоволення і не більше того,чи я помиляюся ?!
Цитата:
Допис від Zart
...на жаль, глобально розуміння проблематики в нашій країні знаходиться на критично низькому рівні.
|
Згоден,через нульовий рівень розвитку людей. Я вже раніше розповідав,що частенько їзджу за кордон по роботі,і реально сльози смутку навертаються на очі,коли на годину зупиняюся біля рік Словаччини,Чехії,споглядаючи як там
люди ловлять рибу,в якій кількості,їхні емоції,кількості риби у природних ріках,відношення до пійманих екземплярів,складається таке враження,що ті рибини кришталеві,так вони з ними бережно себе поводять,форель,харіус,головень,дунайського лосося не бачив,але казали,що є ... І ніхто там пійману рибину за переможений трофей не сприймає ... Плакати хочеться,бо ми в себе могли б це все мати,і навіть більше,якби не це бидло користливе зі своїм світоглядом:"якщо я не заберу,то хтось інший" ! Су...и,про дітей і внуків подбайте ... !
P.S. Кого образив,прошу ще раз вибачення за те,що нагадую Вам про таку хворобу,як ботулізм !