На 2 фідери ловлю практично завжди. Іноді і на три або 2 фідера і пікер.
На течії, звичайно, це робити важче. Якщо ловиш на приблизно однаковій дистанції, то "верхній" (закинутий вище за течією) прут у мене екстра-хеві (до 150-180 гр) а "нижній" - просто хеві (до 120 гр). Відповідно і вага кормаків на "верхньому" пруті на 20 гр більше, щоб не знесло на "нижній". При цьому невеликий знос "нижнього" допускається. На три прути на одній дистанції ловити дуже важко, особливо коли сильна течія. Я такого не практикую.
При ловлі на різних дистанціях розкладка діаметрально протилежна. "Верхній" прут - пікер до 50 гр, "середній" - фідер до 120 гр і "нижній" - екстахеві" до 150-180 гр. Відповідно "верхній" прут закидається набагото ближче, ніж "середній", а той трохи ближче, ніж "нижній". Дуже зручно, коли вудлища мають різну довжину. У мене, наприклад, пікер 3,00; фідер хеві - 3,90 і екстра-хеві - 4,80. Це дозволяє зробити нормальний натяг на кожному вудлищі і не боятись, що при покльовці одне вудлище вдарить по іншому. Вага кормаків підбирається таким чином, щоб повністю виключити їх знос. Це з питання техніки.

Тактика. 2-3 вудлища використовую не тому, що хапуга, а з дещо інших міркувань. Вже років з 5 ловлю ловлю тільки з одним поводком. Відповідно з 2-3 вудлищами швидше перевіряєш, а чого вона та риба сьогодні хоче, на якій довжині поводка, з пінкою чи без, з яким ароматом. Ну і ніде подітись - кількість риби у відкритих водоймах така, що скоро будемо і по десять вудлищ ставити, щоб хоч щось зловити.

Якщо вдається "вийти на режим", коли покльовка

за покльвкою

- зайві вудлища відставляються.
Все вище сказане стосується ловлі "білої". Ловлю хижака на фідер не практикую

.