Перегляд одного допису
Старий 09.09.2013, 22:13   #195
Radul

Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
під кінець дня "гдето в глубене души" щось сильно захотілось поїхати понирять на завтра. передзвонив до декого хто б зміг поїхати але безрезультатно.
ранок був сонячний та трохи вітряним. за пару годин надибав невеличкого судачка грам 700, понасолоджувався його присутністю але згодом і він стартонув не витримав мого пристального погляду.
проплававши до 5-ти годин внутрішній голос почав проситися на берег, видимість неахті + хмарки своєю присутністю забирали якийсь потрібний відсоток видимості. і ось висвічуються знову якісь корчики, забуївся. і відразу на наступному нирку висвічую -эти глаза напротив; постріл , статр, я на поверхню линь в натяжку і відчуваю що судак носиться по дну з великою амплітудою і потяжки дуже сильні. зрозумів що він висмикнув гарпун з мулу і я почав підтягувати його до себе. судак стояв в палках на 8,6 м. постріл припав в щоку і вийшоав за жаберною кришкою.
-ого 5?-6? справді заслужений робочий трофейчик
ще пару годин прониром до машини і бейзмен показує 7,6, мій рекорд по судаку вся нирялка затягнулась на 7,5 год.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Зобр002 - копия.jpg
Переглядів: 418
Розмір:  132,7 КБ
ID:	293543   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_2596 - копия.jpg
Переглядів: 434
Розмір:  111,3 КБ
ID:	293544  
Radul зараз поза форумом  
62 користувачів подякували