Цитата:
Допис від jones21
Пожалуйста, заключение экспертизы в студию! Налицо следы неправильной эксплуатации, а никак не вина Брига. Бриг использует только фанеру влагостойкую...
|
Думав, що тема затихла, а ось і представник виробника з’явився.
Скажу відверто, мене мало турбує, як покроєна фанера (до речі, це не моя репліка, а інших форумчан). Я кінцевий споживач. У паспорті до човна заявлені конкретні (та і на офіційному сайті) технічні характеристики. Так от, я Вас здивую, я їх дотримуюсь. Крім цього, покажіть мені рибалку який виходячи у водосховище не попадав у бовтанку чи у різкий перепад погоди? Ідеальної погоди у природи не буває. Здається коли ми купуємо річ із заявленими характеристиками, ми маємо на щось розраховувати.
Більше того, я Вас ще раз здивую. На днях, я замінив кіль у човні, чому бо він почав нагадувати мікросито. На мою думку, причина банальна – фірмовий пластиковий п’ятачок вставка (біля транця). Ефект «мікросита» проявився у місці згину перед ним. Точка напруження.
Мабуть це теж «порушення умов експлуатації»

. Збирав човен і ходив на ньому. Прямо грішник, за Вашими словами, я виходжу.
«
Хотелось бы увидеть заключение»
Я ніби в суд подавати не збирався, відповідно за експертним висновком до профільної установи не звертався. Якщо у Вас (чи у інших представників brig) є дуже велике бажання самостійно оглянути дефект. Готовий зустрітися, дефектний транець я не викинув. Так, залишив для пам’яті.