Перегляд одного допису
Старий 30.08.2013, 08:27   #3421
Alex_m

Звідки Ви: Живу в г.Лубны. Работаю где-то по Полесью :)
Дописи: 1.575
Дякував: 2.878
Дякували 3.202 раз(и) в 586 повідомленнях
Цитата:
Допис від Magalon Переглянути допис
Я нічого ні в кого не тирю, ще пацаном ловив на дротики("лесотка" тільки з мідного дроту).
Вибачте, погарячкував ! Тим більше шо сам Лесото спокійно відноситься до захоплення "авторських прав"
Також в свій час робив і ловив на "проволочки"-дротики і з свинцевих "ниточок" і вольфрамові спіральки з лампочок на мідні дротики а потім на гачок мотали. І срібло з контурів радіопристроїв мотали
Так що ще раз вибачаюсь за "наїзд" !
Просто є лесотки, мірульки і юговки , чого б не бути "магалонам"
До речі, прекрасно знаю, яка це непроста справа мотати вольфрам на тоненькі гачечки. Маю кілька "лесоток" від Лесото, дістав вольфрам подібний і намагався намотати Поки що результат далекий від бажаного Дещо подібне,але не те Що гачки типу "щось подібне до потрібного", що вольфрам лущиться як скажений Ну, буде лід і час на нього вийти, подивлюсь що воно буде !
Хоча, знаю точно - ловить не приманка а рибалка. Навіть на найкращу принаду, якщо "руки не звідти і не в тому місці де потрібно і не так як треба", то на результат надій мало. І, навпаки, майстер на практично будь яку принаду в відповідному для неї місці щось та спіймає
Ну, і віра в принаду і свої сили також іноді дає результати
Ну, це вже пішли прописні істини Так шо мир, дружба і "проволочка"
З повагою

Востаннє редагував Alex_m: 30.08.2013 о 08:58.
Alex_m зараз поза форумом  
3 користувачів подякували
Magalon (30.08.2013), Банда (03.09.2013), Тиггон (30.08.2013)