Перегляд одного допису
Старий 19.08.2013, 11:29   #3260
S-Alex

Звідки Ви: Киев, Рыбальский остров
Дописи: 120
Дякував: 112
Дякували 2.002 раз(и) в 104 повідомленнях
Обращение Игоря Веселовского в Дисциплинарную комиссии. Документ открытого доступа. Размещение этого документа было запрещено до заседания ДК.

Президенту Федерації Риболовного спорту України
Пану Левченко Віталію
Від члена Збірної України
Веселовського Ігоря Володимировича

Вимога.

Шановний Віталій … Вимагаю прийняти міри щодо неналежної поведінки іншого спортсмена та члена Збірної України Олексія Страшного. Його вчинки та вислови останнім часом набувають все більшого нахабства. Маю можливість та сили для того, щоб самотужки наказати грубіяна, але не буду цього робити. Тому вимагаю від Вас, в найближчий час скликати дисциплінарну комісію і розібратись в цьому питанні.
По перше. Ви знаєте історію, коли після минулого Чемпіонату Світу, Олексій звинувачував мене в поганому виступу команди не просто на словах, а в своїй статті на сторінках всеукраїнського риболовного журналу. Та після дисциплінарної комісії повинен був вибачитись привселюдно, але цього не зробив і досі.
По друге. Чому я підняв це питання. На недавніх відборах до Збірної України 2013, Олексій при свідках сильно мене образив. Це сталося під час підготовки, ще до перевірки прикормки та живих компонентів. До мене в сектор зайшла Юля Лісаковська, та спитала, чи не хочу я, випити каву або чай. Я відповів, що не відмовлюсь від чашки кави. Коли вона вийшла з сектора, до неї звернувся батько Страшного О., який в цей час знаходився біля свого сина, з претензією до того, що вона заходить в сектор до спортсменів. Хоча сам знаходився в секторі Олексія.
Для довідки…
- Під час відборів в спортсменів не може бути помічників і тренерів.
- Спортсмену ніхто не має право допомагати, в тому числі заносити речі в сектор, готувати прикормку, та розкладати снасті.
- Винятком є продукти харчування, вода, чай та кава тощо, які передаються спортсмену з дозволу суддів.
Саме це і робив батько Олексія: заносив в сектор снасті, вудлища, прикормку; відкривав банки з кукурудзою і допомагав готувати снасті до змагань. Я йому відповів, майже дослівно: «Юля лише спитала чи не хочу я випити кави або чаю. А Ви, шановний не маєте право знаходитись в секторі Олексія, заносити йому речі та допомагати розкладати снасті». Було ще декілька зустрічних фраз, які могли перерости в сварку, але Олексій вирішив припинити це і сказав наступне: «Папа, что ты разговариваешь с этим ДУРАКОМ». Ці слова чули декілька спортсменів, судді, а також Юля. Вони були шоковані почутим. Я сам майже закипів, але ледве себе стримав, інакше могло бути горе…
Весь тур я був на взводі. Настрій був повністю зіпсований В голові крутилися погані думки. Не хочу прибільшувати і здаватися янголом, але я не остання людина в фідерному русі Країни та в своєму місті взагалі. Я вже давно не дитина, а Олексій по віку мені в сини годиться. В мене сім’я, діти, які мене поважають і люблять. Багато друзів з різних кутів України, котрі мене також цінують і поважають. Багато хто звертається до мене про ту чи іншу допомогу з різних питань… А тут така образа. В мене в голові не вкладається, як можна образити таким словом, тим більше, людину старшу за себе.
Після змагань я при всіх вимовив те, що накипіло Олексію і його батькові. В цих людей немає і краплі поваги до других спортсменів. Я навіть не уявляю як тепер можна бути в одній команді на Чемпіонаті Світу з таким нахабою. Нічого хорошого від такої команди не слід очікувати. Атмосфера буде пригнічена, а любі слова будуть приводити до нових конфліктів…
В збірну команду увійшли дуже сильні і талановиті спортсмени, які можуть показати достойний результат, але чи може це бути можливим після того, як один з членів команди так зневажає капітана збірної. Мені соромно дивитись в очі своїм друзям по команді, тому що мене відкрито називають «ДУРАКОМ». Це дуже сильна образа в мій бік. Ще ніколи мене так не ображали. Якщо ця людина буде в складі Збірної України 2013, я відмовляюсь від участі в Чемпіонаті Світу, навіть, якщо Олексій вибачиться…
Моя пропозиція – дискваліфікувати О.Страшного за не спортивну поведінку, відкриту неповагу інших спортсменів та прилюдну образу одного з членів команди, який був капітаном Збірної України протягом останніх двох років.

З повагою і надією на розуміння, Ігор Веселовський.

Востаннє редагував S-Alex: 19.08.2013 о 11:42.
S-Alex зараз поза форумом  
5 користувачів подякували
Браташ (19.08.2013), Джин (20.08.2013), МаксимусС (22.08.2013), ТВВ (20.08.2013)