Перегляд одного допису
Старий 05.08.2013, 09:12   #493
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Цитата:
Допис від oleg65 Переглянути допис
А где ты ловишь на течении(быстрое течение,что используешь и что ловишь-форель)я так понимаю что Ареа обловлена,твои впечатления,хочу под себя собрать УЛ,но не могу определиться.
Якщо тобі немає до чого взятися (як мені в свій час !),то можеш спробувати поекспериментувати ... Але,особисто я вже визнав,що для різного роду "мурашок",мультиплікаторна катушка,"як корові сідло" ... Звичайно,можна кидати коливалки від 2-2.5 грам,але як поступати з приманками ще легшими,котрі дуже часто прекрасно ловлять зовсім немалу рибу ?! Брати паралельно на риболовлю з собою ще спіннінговий ультралайт ?! Я не хочу ... Так і змісту немає ... Своїй вудці я примінення знайду,чи перероблю на крайній випадок,а ось повністю відмовлятися від спіннінгового ультралайтового сегменту-ні-ні-ні ... Слава Богу,арсенал такий,що аж "зашкалює" ... Що стосується ловлі на течії сильній (зокрема ловлі форелі),то не знаю як кому,можливо Юра (Yurok) зі мною не погодиться,але мультом там також буде важко працювати в силу того,що ефективнішою є риболовля при проводці приманки за течією,що в свою чергу,вимагає надзвичайно швидкої підмотки ... Я одного разу намагався посередництвом форуму вирішити для себе це завдання,але не зміг,закінчилося все на "бугага",тому задумайся,а ще краще,поїдь один раз половити (якщо ще не був) на гірську річку і все зрозумієш ...
P.S. іМХО добавляти не буду,бо якщо хтось сприймає мою "писанину",як твердження чи аксіому,то це його особисті проблеми.)))
Dohtur78 зараз поза форумом  
5 користувачів подякували
Freshman (05.08.2013), oleg65 (05.08.2013), Vossa (05.08.2013), vovashka7611 (05.08.2013), Yurok (05.08.2013)