Цитата:
Допис від oleg65
А где ты ловишь на течении(быстрое течение,что используешь и что ловишь-форель)я так понимаю что Ареа обловлена,твои впечатления,хочу под себя собрать УЛ,но не могу определиться.
|
Якщо тобі немає до чого взятися (як мені в свій час !

),то можеш спробувати поекспериментувати ...

Але,особисто я вже визнав,що для різного роду "мурашок",мультиплікаторна катушка,"як корові сідло" ... Звичайно,можна кидати коливалки від 2-2.5 грам,але як поступати з приманками ще легшими,котрі дуже часто прекрасно ловлять зовсім немалу рибу ?! Брати паралельно на риболовлю з собою ще спіннінговий ультралайт ?! Я не хочу ... Так і змісту немає ... Своїй вудці я примінення знайду,чи перероблю на крайній випадок,а ось
повністю відмовлятися від спіннінгового ультралайтового сегменту-ні-ні-ні ... Слава Богу,арсенал такий,що аж "зашкалює" ... Що стосується ловлі на течії сильній (зокрема ловлі форелі),то не знаю як кому,можливо Юра (
Yurok) зі мною не погодиться,але мультом там також буде важко працювати в силу того,що ефективнішою є риболовля при проводці приманки за течією,що в свою чергу,вимагає надзвичайно швидкої підмотки ... Я одного разу намагався посередництвом форуму вирішити для себе це завдання,але не зміг,закінчилося все на "бугага"

,тому задумайся,а ще краще,поїдь один раз половити (якщо ще не був) на гірську річку і все зрозумієш ...
P.S.
іМХО добавляти не буду,бо якщо хтось сприймає мою "писанину",як твердження чи аксіому,то це його особисті проблеми.)))