Звідки Ви: Тернополь
Дописи: 244
Дякував: 2.719
Дякували 3.364 раз(и) в 106 повідомленнях
|
Відпочинок в Криму.
Всім привіт,тільки приїхали з відпустки,відпочивали в Судаку ,ну і природа там я вам скажу, просто супер, кругом гори і море.Ну і звісно куда без рибалки ,в перший день приїзду, під вечір пішов на пірс розізнати як там що до чого.Місцеві ловили на самодури,збіруліно з двометровим поводком і підсадкою морского або гнойового хробака,ну і донки.Я вирішив ловити на самодур,і за вечір я зловив аж три ставридки,це заставило задуматись,бо місцеві які ловили на збіруліно,мали кращі результати.На наступний вечір,таяк я немав не збіруліно,не хробаків,я вирішив зробити відвідний і використати за приманку Reins G-tail Saturn Micro 2". І це був правильний вибір ,бо за наступні дні я переловив стільки ставридки і інші види рибок,що місцеві просили продати цю чудо приманку.Продавати звісно ніхто не став ,роздав кожному по пару штук ,і розказав як можна замовити через інтернет,перед від'їздом один вже получив посилку,хай ловить на здоровя.А сарган мені все таки не клював ,пришлось взяти в місцевих морського хробака і діло пішло.Правда самі трудові і бажані були горбилі,ну і сильна ця рибка ,і єрши ,коли їх ловив тішився як дитина,ну і гарні вони рибки.Дуже шкода що так скоро пролетіли ці незабуваємі дні,так ще багато хотілось попробувати і приманок і оснасток,ну нічо, буде сподіваюсь ще не одна відпустка, аби здоров'я.Пару фото на згадку .
|