Цитата:
Допис від @ndrey k
...але у такої конструкції є певні вади: основним слабким місцем є місце кріплення чобота...
|
Андрію,я також цього боявся,поки не побачив на власні очі як там все зроблено. Так що,сподіваюся,все буде добре ...
Цитата:
Допис від @ndrey k
...чоботи не так гарно фіксують ногу, тому простіше її вивихнути...
|
Тут цілком згоден,але "конструкція" моєї ноги така,що все там добре фіксується (в мене "литки" масивні

),і,чого найбільше боявся,що будуть завеликі (там чобіт 11 розміру при моєму 9 "по Сіммсу),але все добре і з носками грубшими буде саме те ... Я вже писав,що ті "гумовці" приклеєні,дуже комфортні (не знаю як вони цього досягають

) ...
Цитата:
Допис від @ndrey k
Як на мене, штані актуальніші влітку, по низькій воді. Навесні ліпше, все ж таки, вейдерси.
|
А як на мене,то вейдерси завжди актуальніші

,просто ці штани я брав лише для певних умов,коли навесні довелося декілька разів рибалити,роздівшись до пояса,бо черевиків від вейдерсів шкода. А так,для гірських рік є в "гаражі" G4 і дві пари черевиків...
Цитата:
Допис від @ndrey k
Відпиши, будь ласка, в кінці сезону свої враження від користування.
|
Боюся,при умові,що такі зливи,як учора не повторються (нас гарно "підмочило"),то зможу щось добре (чи погане) сказати лише навесні,тому,якщо тобі цікаво,і розмір підійде,то можу зараз тобі відправити,щоб сам спробував одну-дві рибалки ...