Перегляд одного допису
Старий 31.07.2013, 22:03   #239
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Цитата:
Допис від @ndrey k Переглянути допис
...але у такої конструкції є певні вади: основним слабким місцем є місце кріплення чобота...
Андрію,я також цього боявся,поки не побачив на власні очі як там все зроблено. Так що,сподіваюся,все буде добре ...
Цитата:
...чоботи не так гарно фіксують ногу, тому простіше її вивихнути...
Тут цілком згоден,але "конструкція" моєї ноги така,що все там добре фіксується (в мене "литки" масивні),і,чого найбільше боявся,що будуть завеликі (там чобіт 11 розміру при моєму 9 "по Сіммсу),але все добре і з носками грубшими буде саме те ... Я вже писав,що ті "гумовці" приклеєні,дуже комфортні (не знаю як вони цього досягають) ...
Цитата:
Як на мене, штані актуальніші влітку, по низькій воді. Навесні ліпше, все ж таки, вейдерси.
А як на мене,то вейдерси завжди актуальніші,просто ці штани я брав лише для певних умов,коли навесні довелося декілька разів рибалити,роздівшись до пояса,бо черевиків від вейдерсів шкода. А так,для гірських рік є в "гаражі" G4 і дві пари черевиків...
Цитата:
Відпиши, будь ласка, в кінці сезону свої враження від користування.
Боюся,при умові,що такі зливи,як учора не повторються (нас гарно "підмочило"),то зможу щось добре (чи погане) сказати лише навесні,тому,якщо тобі цікаво,і розмір підійде,то можу зараз тобі відправити,щоб сам спробував одну-дві рибалки ...
Dohtur78 зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
@ndrey k (01.08.2013)