30.07.2013, 09:47
|
|
Звідки Ви: Херсон
Дописи: 3
Дякував: 0
Дякували 0 раз(и) в 0 повідомленнях
|
Цитата:
Допис від ka81_ua
Вітаю.
1) якщо буде бусік, то повірте - лише один бензин у вас займе тищ 8000-9000. і не вато вірити в казки і іншу лабуду, і не варто думати що якщо авто бере 11.78 літрів на сто кілометрів, то виходячи виключно з таких цифр і виходити.
2) лише до астрахані (міста) приблизно 1700 км.
якщо бути чесними самим з собою, то треба рахувати приблизно так: 2000 туди і обратно, ітого 4000 км.
при такому розрахунку ви хоча б не будете потім ображатись на долю і калькулятор.
3) однією машиною теж не раджу їхати. дуже не раджу, повірте на слово.
4) якщо при обмірковуванні такої події - "поїздка хз куди за межи країни на рибалку", то не можна підходити з точку зору - помінімуму грошей.
---
я все це пишу виключно з тих міркувань, що - можна поїхати і попадати "в просак" в кожному моенті (паливо, гроші, час,.........), а можна поїхати без більшості геморою, але тут роль грають гроші.
а ще пишу для того, що - я особисто З ЗАДОВОЛЕННЯМ приєднався б!!!
моє авто - жипчік. в нього влізуть два мотори, пару бачків паливних для моторів і певна кількість речей. + 5 людей яки будуть сидіти більш менш комфортно. витрати пального будуть не меньше 15 л на 100 км. це в кращому випадку.
короче кажучи, якщо вдруг що, то запишіть мене в лаву запасних, а там далі буде видно..
|
Дело в том,что я сужу не просто по теоретическим расчетам,а уже с имеющихся фактов.Так вот-всю инфу по бензину и расстоянию взял уже с имеющихся фактов,ездили знакомые и дали расклад по деньгам-с человека вышло 1000 гр.за дорогу,конечно расход был не 15 литров.А вобще спасибо за ответ и предложение.Если по деньгам потянем-сразу дам вам знать!!!
|
|
|