Цитата:
Допис від Dohtur78
... а яке взуття забродне використовувати краще для річок такого плану,коли на дні пісок,мул... ?
|
Перебравши велику кількість варіантів щодо забродного взуття для місцевих водойм,де переважає пісок і мул,вкотре переконався,що посередництвом вейдерсів це вирішується не зовсім добре,оскільки буду займатися лише тим,що після кожної рибалки доведеться "вигризати" бруд з черевиків,що приведе до скорого їх знищення ... З іншого боку,коли вже спробував вейдерси плану G4 від СіммсА,і переконався в їх надзвичайній зручності і якості,то гірше на себе вже не хочеться надівати ... І ось,сам того не підозрюючи,випадково набрів на теренах аукціону на модель G3
http://www.simmsfishing.com/shop/wad...uide-pant.html ,але з приклеєними у фабричних умовах гумовими чоботами ... Довго не роздумуючи,замовив,і,коли отримав і приміряв,то можу з впевненністю заявити,що питання забродної рибалки на водоймах рівнинного типу,особливо навесні,вирішено раз і назавжди ... Про якість самих вейдерсів без сенсу говорити,оскільки там і так все зрозуміло (супер!),а ось не можу не відмітити надзвичайний комфорт від "гумовців",котрі виконують роль забродних черевиків у вказаній моделі,аж сам здивувався ... Можливо,в кого існує така ж сама проблема,якщо мій пост допоже якимось чином,то буду радий ... Одним словом,ось як це виглядає ....