Перегляд одного допису
Старий 19.07.2013, 00:34   #150
КАЛАБАХА

Звідки Ви: ГОРОДОК ЛЬВІВСЬКА ОБЛ
Дописи: 409
Дякував: 737
Дякували 617 раз(и) в 85 повідомленнях
заканало

Пару днів назад видзвонив товариша і поіхали ми подивитися шо під водою твориться...Підізджаючи до озера я зрозумів шо до води добратися -нереально-стільки народу-берега невидно.тут товариш пропонуЄ план №2-ідемо в дебри де немає дороги-там ВАШЄ незручно нам стало бо кожних 2метри то машина трясеться то з дерева листя опадає.залишається план №3-пробиратися до води через спінінги і вудочки РИБАКІВ.
РИБАЦЮГИ спочатку на нас зкоса поглядали але побачили шо ми настроєні залізти в воду ПОЛЮБЕ перестали гурмуватися і залишили нас в спокоі...
Далі розповідаю за себе:плавав дуже довго-спочатку вліво вздовж берега ниряв на пороги від 6 до 17м.Пізніше поплив в іншу сторону так само вашє галяк.шо я тільки не видумував і засади всякі і на шум пробував-РИБИ НЕЕЕЕЕЕМММММАААААА.Товариш мій бачу вже на березі рибаків зібрав і БРЕШЕ ПАСКУДА.ШО БЛЯ... РОБИТИ-пливу назад.але шось так нехочеться вилазити-ну ще з 5 нирків і вилажу.нирнув раз другий-бачу мутняк якби катер пройшов(але ж 8м глибини -який катер???) тут я починаю чути стукіт свого серця під водою-повертаю голову вправо бачу 4 штуки тупо від мене юйо.... повертаю рушницю вліво ще 3 штуки втікло... ШО БЛЯ ЗА ДЕНЬ ТАКИЙ????Відихався я на поверхності-і приняв рішення з глибини стадо підняти.зайшов з глибини на поріг і все таки одног зачепив.Стріляв з 4-х метрів пробив тільки одну бачіну і відкрився 1 флажок 2-й так собі болтався-не приший п...ді рукав.Заканало короче...
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSCN1144.jpg
Переглядів: 381
Розмір:  195,0 КБ
ID:	282642  
КАЛАБАХА зараз поза форумом  
59 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей