Перегляд одного допису
Старий 15.07.2013, 19:33   #148
dimidoFF

Звідки Ви: г.Белая Церковь
Дописи: 29
Дякував: 163
Дякували 117 раз(и) в 4 повідомленнях
День Рибака

-День рибака-

13.07-14.07

Завчасно було домовлено поїхати порибалити з ночівлею на березі, в планах уха, рибки підсмажити на березі і посиденьки за столом. Довго вагались куди поїхати, були в планах і платні водойми і дикі ставочки, врешті решт один товариш запропонував поїхати на один приватний став поблизу міста (Біла Церква). Наші вагання на довго не затяглись. Закупка продуктів і всього не обхідного і от ми вже в дорозі. По прибуттю почались пошуки привабливого та комфортного місця розташування нашого табору, та місць лову. Все знайдено. Я розкладаю намет, хтось накриває на стіл, а де хтось вже розчихлає вудки.

І ось видніється в воді поплавок, на *клеваку довго чекати не довелось, і дзеркальний карп вже на березі (1,8кг). Як мінімум на уху вже є. Потім як то кажуть понеслась протягом 3-х годин виловлено порядку 15 рибин різного розміру від 0,5 до 2 кг клював виключно карп. Наловили на уху і на жарку. Стіл накритий, казан на вогнищі, сковорідка теж гріється. Мною з вечора піймано два по 1,8кг (це там стандарт) і один на кг.

Наварили смачнющої ухи, насмажили чудової підчеревини з картоплею, а рибка була просто не повторна....

(вибачайте за мало рибний а більше кулінарний звіт, але хочеться передати ті враження що були і мене :roll: )

Посиденьки в гарній дружній компанії затяглись трохи, аж до першої ночі, але дехто і не прилягав. Я добре виспавшись в наметі на каріматі та спальному мішечку прокинувся на початку пятої години ранку, бистренько вдягнувшись потепліше (ніч була холодною) перекус і я вже на березі з вудкою.

Трошки цікавої інформації
Ловив я на поплавчану вудку (балонка) 5м основа ФорМах 0,2, а поводок (СЛР) 0,16, гачечок Овнер карпова серія (не памятаю точні данні). Місце лову, дно чисте, тверда глина невелика бровка, глибина від 1,2 до 1,5. Що до прикормки то це Голд Карп (персик, ананас) від Магамікс, а наживка Бондюель кукурузка.

Закидаю та й чекаю. Місце було з вечора закормлено, але шось ні покльовки тішина... так просидів години дві. А потім все ожило під поплавком жмурки, і вже витягають товариши карпиків один за одним, і я теж не відстаю.

Рибка клювала на протязі всього дня...

Мені вдалось поплавати на моторному човні за кермом... враження чудові

Після обіду, я знову приступив до ловлі, рибка трошки збавили свій ранковий темп, покльовки все рідші, багато сходів, багато обривів (ну не без цього)

Але вдалось піймати чимало гарних екземплярів... (конкретно цей 2 кг)

І були такі прикрі моменти як зломані вудки, і в мене в тому рахунку теж.... Але це гарний привід купити нормальний мах.

І на цій гарній, або не дуже ноті закінчив свої рибацькі пригоди.

Невеличке відео добавлю... ))

http://youtu.be/j9J24veY0O0

Дякую за увагу. Правильним НХНЧ

Востаннє редагував dimidoFF: 15.07.2013 о 19:38.
dimidoFF зараз поза форумом  
69 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей