Перегляд одного допису
Старий 24.06.2013, 20:14   #514
m1g0r

Звідки Ви: Файне місто Тернопіль
Дописи: 255
Дякував: 528
Дякували 2.315 раз(и) в 78 повідомленнях
Вирвався сьогодні на кілька годин на одну з улюблених річушок половити голавлика. Природа із музикою шумного переката просто заворожує. В повітрі буяє незабутній аромат із польових квітів та свіжо викошеної трави (не путати з травкою)...

Так як раніше я ніколи не ловив на колебло, поставив собі за мету зловити лобатого іменно на цю приманку. З першого погляду все виглядало просто: закинув та й крутиш катушку... Ага... голавлик на таке навть дивитися не хотів. Прийшлося включити мозГ і після експерементів із проводкою маю перший вихід... Ага... значить роблю все правильно... Ще один заброс, по апстріму вимотую бистріше, а коли монка витягує колебалочку по течії уповільнюю проводку, і прямо на моїх очах невеличкий голавлик десь з під корчика атакую приманочку... Після кількох фото він повертається у річку.

Пробував ще кілька модельок та кольорів колебла, но окрім кількох виходів результату не було... Після рибалки по проводці колебла і підбору моделі (форми) колебла під риболовлю на течії появилося багато запитань... Буду читати форум по цьому питанню.

Такою чуток ловив на воблерки:

Щось останнім часом рибалка на річці мені приносить багато задоволення. Відчувається великий приплив позитиву та енергії на робочий тиждень. Буду планувати поїздку на Збруч або Дністер
m1g0r зараз поза форумом  
47 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей