Цитата:
Допис від Trolik
Мені здалось, що пан AVN не зовсім поінформований у стані справ в сучасному рибальському спорті в Україні... Може це тому, що він особисто не приймав участі у відомих мені змаганнях з різних видів лову. Принаймні розглядати поплавок і штекер як різні види лову - це некоректно.
|
Вибачте, пане Анатолій! Я таки дійсно "не зовсім поінформований у стані справ в сучасному рибальському спорті в Україні", бо більше розуміюся на особливостях та стані розвитку деяких інших неолімпійських видів спорту (зокрема східні єдиноборства) та "особисто не приймав участі у відомих мені змаганнях з різних видів лову", тому що не вважаю себе достатньо підготовленим до цього (та й нема часу), але дуже хочу в ньому розібратися і маю досить тверде бажання прикласти неабиякі зусилля задля його розвитку в Україні. Скоріше з організаційного боку. Бо мені, особисто, хотілося-б вивести цей вид спорту на гідний рівень - чим ми гірше за олімпійські види? Тому й діскутую тут з усіма небайдужими та розпитую Сергія Івановича, який люб'язно зайшов у Домік "на вогник", про особливості, труднощі та різні крапки зору, що існують...