Цитата:
Допис від Inor
...смотрю отчёты и вижу как некоторые выкладывают целые альбомы с фотографиями якобы пойманой рыбы с обязательным присутствием в кадре упаковок от якобы ловящих приманок. Задаю себе вопрос - Многие ли из нас берут на рыбалку упаковки приманок? Скольколькими приманками мы ловим за одну рыбалку? И понимаю что меня просто пытаются обмануть вот это и есть недобрасовестная реклама.
|
А Ви,дядьку,не беріть все так близько до серця і пропускайте "мимо очей і вух" все те ... І,якщо навіть щось там рекламують,ну то що із того ? Нічого поганого в цьому немає ... Не знаю як кому,а ось я цього (тих реклам про які пишете) всього зовсім не помічаю,бо мені в ср...ці хто там на що ловить і як проводить,будь то Шанін,Кузьмін чи Юра Кукен (Юра,хоч на свою адресу не сприйми,бо це як приклад)... Ось саме тому я ходжу на рибалку,бо мені подобається свій власний підхід,свої методи ловлі і приманки,котрі мені до вподоби ... Так що нехай кожен пише і фотографує (снасті і приманки в звітах) все те,що він вважає за потрібне,бо це набагато краще,ніж фото щучок за очі коли тримають,кукани з рибою,копчені головні і жерешки,котрих взагалі гріх не випускати відразу у воду ... Бо якщо будемо так підходити (нетерпимо навіть до заангажованоі рекламації),то скоро всі почнуть накидатися на Максима Джакала і Діму ПолотЄнчика за пости про будову катушок,а на Вас з СБК-за пости в темі Родбілдінгу,у всьому вбачаючи рекламу,скриті під тексти і ін. х...ню ...