+ 1. Мені б теж не хотілося, щоб у Сергія Івановича склалось враження про небажанність його присутності на сторінках "этого крупнейшего интернет-форума в Украине ". Більше того, маючи за плечима досвід участі і в змаганнях, організованих ФРСУ і в турнірах під прапором КФРС, хочу висловити і свою думку, яка не заснована на "реальных отзывах и мнениях многих рыболовов с доброго десятка интернет-форумов по стране и отражает собирательное мнение о ситуации" а просто базується на власному досвіді.
Не хочу нічого поганого сказати про організацію змагань Я.А.Двірним, тим більше, що я поважаю цю людину і те що він робить в межах своїх сил і можливостей. Але... Команда карп-клубу "Дом рыбака" вперше прийняла участь у чемпіонаті Києва з поплавкового лову в поточному році і відразу зайняла дуже вагоме (2-ге) місце.

З п'яти команд

. Зрозумійте мене правильно: мова йде про рівень спортсменів. На ЧУ ми б гарантовано зайняли останнє місце. Власне для того, щоб не траплялось таких "проколів", коли непідготовлені спортсмени потрапляють на ЧУ чи КУ і існують відбіркові змагання. Як би виглядала команда поплавочників на ЧЕ - предмет для насмішок? Яке враження про країну складається у світової спільноти, коли спортсмени-коропятники приїзджають на ЧУ БЕЗ спеціальних мішків для перетримування риби до зважування, риба звільняється від гака не на спеціальному матрсі а НА СУХІЙ ТРАВІ!!!??? Саме для цього і існує сито відбіркових змагань, щоб з нас потім не сміялись, не показували пальцями а запрошували ще і поважали як суперників.
І ще одне... Мені здалось, що пан AVN не зовсім поінформований у стані справ в сучасному рибальському спорті в Україні... Може це тому, що він особисто не приймав участі у відомих мені змаганнях з різних видів лову. Принаймні розглядати поплавок і штекер як різні види лову - це некоректно

. А щодо реклами паном sergioFD профільних для рибалки товарів, то хочу зазначити, що їх і не треба рекламувати. Просто так склалось, що є рибалки котрі ловлять Мавером, а є рибалки, котрі тільки хочуть ловити Мавером, але старанно це приховують. Це стосується не тільки поплавочних дисциплін. Інша правда в тому, що нашим спортсменам просто
доводиться займатись і торгівлею снастями і розробкою прикормок. Перше необхідне для покриття немалих витрат на участь у міжнародних змаганнях. А друге... Якщо вони не будуть розробляти прикормки - то хто? Пушкін Лев Миколайович?
І останнє. КФРС та ФРСУ мають різний рівень підпорядкування. КФРС керується відповідним відділом КМДА, а ФРСУ - Міністерством молоді, спорту та туризму (чи якось так).