Постити прямі заклики до насилля - то не найкраща лінія поведінки...

Пропоную розглянути інший підхід. За кермом проводжу досить багато часу і спостерігаю таку тенденцію - наших, назвемо їх "опонентів", в погонах стає дедалі більше. Вони з кожним разом мають все краще обладнання, нові автомобілі. Факт чисельного і якісного розвитку помітний. В біології вид чи популяція розвиваються при достатньому надходженні ресурсів. Це - аксіома. Мабуть і в нашому випадку є щось подібне. Ресурсами тут виступають гроші в готівковій та безготівковій формі. Готівка - це хабарі, які даємо ми. Безготівкові надходження - адмінштрафи, які теж сплачуємо ми. Питання - якщо нас не влаштовує ситуація - що ми можемо зробити. Відповідь проста як жолудь - припинити платити. У обох формах. Для себе вирішив і тепер дотримуюсь цього рішення - я не порушую ПДР. Швидкісний режим, розмітку, сигнали світлофору і т.д. Я не буду їм давати гроші. Якщо через неуважність таки порушу Правила - буду сплачувати штраф через квитанцію. Давати їм готівку - це все рівно, що кормити дріжджі цукром. Зі штрафів витягнути гроші на власні потреби їм набагато важче - там все потрапляє в бюджет і скомуніздити звідтам не просто. Тому якщо вас не влаштовує кількість неосвідченої гопоти в погонах, на дорогих машинах і з супер-пупер радарами - не корміть їх, не давайте їм грошей. І їх стане менше. Закони біології працюють і в соціумі.