Перегляд одного допису
Старий 06.06.2013, 11:26   #409
Yurok

Звідки Ви: from Kyiv, UA
Дописи: 1.685
Дякував: 7.403
Дякували 7.282 раз(и) в 667 повідомленнях
Цитата:
Допис від asuk Переглянути допис
Такс, щось дискус від мого питання пішов трохи не в ту площину. Власне снасті (якими багатий, тим і ловлю) - це G. Loomis Premier до 4,5гр (~7-8 гр.) одночастник (купив на барахолці форуму, в інеті інфи про нього немає взагалі, так що чи це луміс чи ні залишається загадкою), шнурок 6лб, лідера не в"язав, застібка мікро-американка. Глибини від 1-3 метрів, рибка окунь, щука.
P.S. відносно вибору колебалок - в магазині дуже похвалили флешлайн за ловлю окуня в ставках, пюрешку просто давно хотів купити, тому і взяв
P.P.S. мета посту була отримати рекомендацію відносно як проводити, бо блін ніколи не ловив на колебло, а не сказати, що якась кантора робить фігню
P.P.P.S. розумію, що мій набір з около-совєтскіх та пари сучасних блешень це мало, але кидатися в омут з головою і товарити десятки-сотні колебалок, не зрозумівши треба воно мені або ні, вважаю не доцільним

Щось перечитав і здається трохи агресивним пост, але який настрій був при написанні, такий і вклав. Це як "творити" блешню
Предлагаю обсудить этот вопрос с другой стороны
Ловит та приманка, на которую ловит рыболов (аксиома) Если не клюет на колебло, тогда на что? Просто пюрешка, по идее, должна была сработать с большой долей вероятности в таких условиях, тем более, если пробовали различные способы проводки. То что не поймали еще зовсем не означает, что больше не будет "звезного часа", нужно просто чаще пробовать.
Yurok зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
@ndrey k (07.06.2013), asuk (06.06.2013)