ПРОТОКА
Зачастив я на ту ПРОТОКУ. Ось і сьогодні я там побував. Заходжу у вагон на Театральній, навпроти мене стоїть колега з фідерами у чохлі. Назву його фідеристом. Виходимо одночасно у Гідропарку. Колега рванув як "на п,ятьсот", я за ним не вженуся. Коли підійшов до СВОГО МІСЦЯ, воно вже було зайняте. Фідерист якраз налаштовував свої спінінги. Мені довелося шукати нове СВОЄ МІСЦЕ. Знайшлося швидко, і як виявилося не гірше, а можливо, цікавіше за попереднє. Тут і корчик, на якому я обірвав предатор , і перепади глибин...
Обірвавши предатора я поставив ассассін і зразу заробив покльовку, і це був непогай окунець.Ще одна проводка, і знову тук-тук, ага, значить тут окуні. Переходжу на меньший розмір - предатор 2, твістер, їстивна - все даремно. Повертаюся до ассассіна. На N-ІЙ проводці щось легенько дибнуло. Підсікаю і зразу відчуваю, що суперник серйозний. І ось перша свічка. Це не щупак. Доросла, зріла щука у всій своїй красі. В ній було не меньше 3-х кг. Підводжу її ближче і нервово намагаюся дістати з кишені телефон. Вона робить другу свічку. Джига летить мені під ноги,щука розвертається до мене хвостом і повільно повертаєть на глибину. Про тремтіння рук писати не буду.
Невдовзі фідерист зібрався додому. Ми перекинулися парою фраз. Виявляється, він майже нічого не піймав. Я пішов додому з одним окунцем, зате тепер я маю нове СВОЄ МІСЦЕ.
|