ЧИТАВ, читав, так і не зрозумів ! ОСНОВНИЙ ПАРАМЕТР -"спин неубиваемый"?
ТОДІ ВІЗЬМІТЬ ТЕЛЕСКОПА!

Хто бере спінінг для того, щоб його УБИТИ!? Будь яка річ вимагає від неї відповідного відношення.
Як на мене то він має бути:
1. Якісний на всі гроші, що за нього просять (300, 500, 700, 5000 ВСЕОДНО НА ВСІ ГРОШІ!)
2. В міру інформативним (передавати не лише клеваку , а і саму роботу приманки) ДЛЯ UL Я ВВАЖАЮ ЦЕ СУТТЕВО!
3. Зручний майбутньому власникові. (НАПРИКЛАД мені фінка не подобається і не лежить в руці , хоча тут досить багато є рибаків які вважають її еталоном)
Тим більше, що джиг і вертушки по суті вимагають різних спінінгів. (була в мене Джувія - колебло , вертушки (ПЮР, Маньячка ...) і твіч в рамках тесту-СУПЕР, джиг-ГЛУХЕНЬКА, но можливо!) ПРОДАВ, А ТЕПЕР ЖАЛКУЮ бо для маленьких річок -ПРОСТО БОМБА!
ПОРАДА-ІТИ В МАГАЗИНИ, БРАТИ ІЗ СОБОЮ КАТУШКУ ЯКУ ПЛАНУЄТЕ СТАВИТИ НА СПІНІГ І ТРУСИТИ, ТРУСИТИ, ТРУСИТИ. (НЕ дуже звертаючи увагу на поради консультантів

) ЛІГ В РУКУ, ПОДОБАЄТЬСЯ РОБОТА БЛАНКА (ХОЧ БИ НАВІТЬ І В ХОЛОСТУ)- БЕРІТЬ, НІ -НАВІТЬ НАЙКРУТІШИЙ І НАЙКРАЩИЙ СПІНІНГ НА МІЙ ПОГЛЯД ЧИ МОЇХ КОЛЕГ МОЖЕ ПРОСТО НЕ ЛЯГТИ ВАМ В РУКУ!