Перегляд одного допису
Старий 17.05.2013, 23:46   #1410
Z_SouL

Звідки Ви: Львів
Дописи: 310
Дякував: 586
Дякували 408 раз(и) в 89 повідомленнях
Cool Chronarch 101D

Дякуючи допомозі шановного _Jelx_ зміг собі прикупити "його"! Саша, ще раз дякую за допомогу зі знижкою!
Сьогодні вийшов на "покидати" і після Р-ки Альфаса просто відпочивав зі снастю. Настільки спокійні заброси. Все дуже чітко без всіляких проблем. Почав з 2-х включених грузиків і майже відразу вимкнув ще 1. Ну і про осьовий не забував. Точніше забув 1 раз, як на зло, коли перший раз пробував 10 грам головку кинути без ЦБ... Хотів як "гуру" тут... Після розпутування бороди, відрегулував осьовий і без ЦБ почав кидаатиии... Аж не бачив куди, оскільки була хвиля і вітер з поривами десь 4-5 м/с. Зрозумів, що без ЦБ кидати можна, але коли включаєш 1 грузик - заброси перестають бути "нєрвними" і життя стає прекрасним.
Найменший воб - хамсін молодший. При невідповідності спіна і поривчастому вітрі, закидував його метрів на 20 точно (40-45 оборотів), мені вистачатиме точно. А з відповідним патичком думаю буде ще далі. Катушка відпрацьовувала комфортно, що мені було трохи дивно.

Тепер увага, питання - власники шиман и абушок, скажіть які ЦБ є комфортнішими в роботі? (Все ще думаю - альдеберан чи АЛьТ/МЖХ) Зрозуміло, що на абу зовнішнє регулювання зручніше, але якщо заброси комфортніші з альдебараном - тим можна знехтувати.

Наступне питання - в альда осьовий з мікрокліками(як у МЖХ) чи "тихий"?

Дякую!
Z_SouL зараз поза форумом  
3 користувачів подякували
Smolik (18.05.2013), _Jelx_ (22.05.2013), Сергей2505 (18.05.2013)