Перегляд одного допису
Старий 17.05.2013, 19:28   #873
satme

Звідки Ви: живу - Киев, Оболонь... юрист...
Дописи: 22
Дякував: 424
Дякували 392 раз(и) в 16 повідомленнях
№ 271 "Український звіт 2013"

Цитата:
...Приходять друзі запропонували пивка, а я без машини, ну і порибалці. Риби у всіх ноль, а я хоча одну краснопірку взяв, я за бистрянок неговорю. Їх хмара хоч греблю гати ото взяв на таранку щоб не чистити. А то набереж, а чистиш то сам, після пивка то вже нето
Так у многих так

Цитата:
...Прийшов розклався чекушка в сумці паплавок у воді. Жду. Ноль. Пройшло 30 хв чекушка розпочата і тут порухавсямій поплавок плавно попригав і в воду
Мне сразу вспомнилась цитата из всем известного фильма Л. Гайдая "... а дальше следовала непереводимая игра слов"

Цитата:
...Тільки сортіруєш, що менше пів руки викидуєш. Кожен рибак малий чи не опитний все одно іде з рибою. Нема українського азарту. Азарт начинається коли ти з рибою і приїджає рибнадзор отоді кайф... А ще краще, як ти без риби, а сусід. або кум з рибою і приїджає рибнадзор. Тоді кайф у двойні ну і т.д.
Вот это самый яркий отчет в этом месяце!!! Мы всей семьей часа два от смеху по полу лазили я даже прослезился И никаких фоток не надо ни видео. так все ясно
satme зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
4 користувачів подякували
deda (17.05.2013), gunner_max (22.05.2013), Sem (19.05.2013), Zander (18.05.2013)