2 ivan111
Дякую за підтримку, чекаю на реєстрацію

.
2 Zander
В преферанс граю не від вчора, а трохи раніше.

.

.

. Тому давно зрозумів - гра без чітко визначеного інтересу - марно зіпсований час. Починаються мізери без двох "хазяйок з трьома "пробоями" і не з своїм виходом та інша маячня. Тому інтерес має бути апріорі. В чому він буде виражений - це питання для обговорення. Але це "щось" має бути достатньо цінним з вищеприведених причин. І друге... Ну не вдавалось нам раніше з тобою пульку розписати

, то невже ти не згоден сісти грати навіть на гроші проти команди карп-клубу чи ульотчиків. В турнірі, за задумом, мають право прийняти участь тільки домові, реєстрація - через модера відповідної гілки - сторонніх просто не буде, їх будемо відсіювати. Принципи участі - ті ж що і в футзалі чи більярді, просто не став повторювати. Змагання домових і для домових!!!
2 Ser
Знання законів - сильна штука, особливо, коли ти контролюєш їх виконання. Ми в ході діяльності нашого рибалського співтовариства не завжди знаходимось у межах правового поля. Я особисто не за те, щоб множити порушення, але навіть з друзями завжди граю на гроші чи пиво. Це підвищує клас гри. І сідаючи в колі друзів ввечері розкатати "полтишок" я не відчуваю себе порушником чи винним чогось ДПАУ. Та ж ситуація і тут. Я вважаю, що сумма програних грошей складе не занадто великий фінансовий тягар як для переможених, так і для переможців. Це з приводу формування призового фонду. А з приводу його використання - це вже до переможців. В запропонованому варінті з пивом - а це не стимуляція алкоголізму чи його реклама, що теж переслідується....без ліцензіі....на ресурсі, доступному неповнолітнім....
Комерційні змагання з ловлі коропу мають схожий принцип формування призового фонду - стартовий внесок, грошові призи. В щорічному Кубку імені Ігоря Гетьмана перший приз традиційно передається у сім'ю Ігоря. Це теж гра на гроші. Це теж варто переслідувати законом???
П.с. Т.я. Ser доповнив своє повідомлення вже після його публікації у веб, я дозволю і собі продовжити постінг

. Як на мене, то в доміку багато домових, котрі в зимовий період мають всі підстави впадати в сплячку - ну не ходять вони на лід. Якраз в цей період в форумі знижується активність та іноді навіть виникають конфлікти. Деякі домові - як ведмеді-шатуни, лазять по форумі і несе їх... в різних напрямках. Доночник може полізти в нахлист а джигіт в коропову гілку. Гарного з цього ніколи нічого не виходило. Тому така активність тільки на руку домовим, їх спілкуванню та єднанню. Сергію, ти що, проти цього?