Перегляд одного допису
Старий 09.04.2013, 08:04   #1147
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Цитата:
Допис від dyak Переглянути допис
Тарас, насправді у тебе немає ЖОДНОГО СПРАВЖНЬОГО аргументу проти тешки!!! Все, що ти пишеш -це лише твоя особиста неприязнь і не більше
А я так і кажу,що це лише моя особиста незрозуміла неприязнь ... Які тут можуть бути аргументи,коли я навіть не ловив нею ?! Якщо дівчина не подобається,то навіщо іі тр...ти ???
Цитата:
Тобі не подобається "пластик" - тоді розкажи де хтось жалівся на його надійність?
Хто таке казав,що не подобається ?! Якби не подобався,то ні Стіза,ні РХ68,ні Барана БФС-ного в моєму "гаражі" не було би ... Я просто називаю Т3 "куском пластмаси" лише тоді,коли іі з Рьогою намагаються порівнювати ...
Цитата:
Тебе дратує порівняння з Ріогою - згоден, ці апарати недоречно порівнювати... задачі різні...
Абсолютно не доречно,тому і дратує (і не через те,що я є користувачем такоі),але дратує так,по-доброму ...
Цитата:
Тарас, може вже досить Твоя позиція всім добре відклалася...
А тут не згоден,бо "тиха вода камінь точить",буду продовжувати просто так,не аргументовано ... Андрію,а до чого мені взятися,коли до річки підійти ще не можна,все залито,ось і доводиться писати ?! Нічого, скоро вода трішки спаде,поїду на рибалку і повернуся під кінець осені,бо вже все заіпало, тому тоді жодного слова поганого про ту корову,як іі Роман Смолік назвав (треба ж так влучно попасти ),не скажу ... А до зими ще довго,майже всі власники розчаруються і попродають ті катушки (как пишут (брешуть) в Барахолках:"причина продажи-апгрейд"),тому нікому буде обурюватися ...

Востаннє редагував Dohtur78: 09.04.2013 о 08:09.
Dohtur78 зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
dyak (09.04.2013), Freshman (09.04.2013)