Цитата:
Допис від dyak
Тарас, насправді у тебе немає ЖОДНОГО СПРАВЖНЬОГО аргументу проти тешки!!! Все, що ти пишеш -це лише твоя особиста неприязнь і не більше 
|
А я так і кажу,що це лише моя особиста незрозуміла неприязнь ... Які тут можуть бути аргументи,коли я навіть не ловив нею ?! Якщо дівчина не подобається,то навіщо іі тр...ти ???
Цитата:
Допис від dyak
Тобі не подобається "пластик" - тоді розкажи де хтось жалівся на його надійність?
|
Хто таке казав,що не подобається ?! Якби не подобався,то ні Стіза,ні РХ68,ні Барана БФС-ного в моєму "гаражі" не було би ...

Я просто називаю Т3 "куском пластмаси"
лише тоді,коли іі з Рьогою намагаються порівнювати ...
Цитата:
Допис від dyak
Тебе дратує порівняння з Ріогою - згоден, ці апарати недоречно порівнювати... задачі різні...
|
Абсолютно не доречно,тому і дратує (і не через те,що я є користувачем такоі

),але дратує так,по-доброму ...
Цитата:
Допис від dyak
|
А тут не згоден,бо "тиха вода камінь точить",буду продовжувати просто так,не аргументовано ...

Андрію,а до чого мені взятися,коли до річки підійти ще не можна,все залито,ось і доводиться писати ?!

Нічого, скоро вода трішки спаде,поїду на рибалку і повернуся під кінець осені,бо вже все заіпало, тому тоді жодного слова поганого про ту
корову,як іі Роман Смолік назвав (треба ж так влучно попасти

),не скажу ... А до зими ще довго,майже всі власники розчаруються і попродають ті катушки (
как пишут (брешуть) в Барахолках:"причина продажи-апгрейд"
),тому нікому буде обурюватися ...