Перегляд одного допису
Старий 06.04.2013, 18:36   #159
Сергей Федоров

Звідки Ви: Житомир
Дописи: 48
Дякував: 24
Дякували 930 раз(и) в 28 повідомленнях
Сьогодні дружньою компанією вибрались за місто на річку порибалити. На місце прибули не досить швидко, наші автошляхи просто в нас їх нема.
Ставим машину, бистренько збираїмо спіннінги і до води. Перша точка нам нічого не приносить, переходимо на другу, також тихо. Течія на річці терпима, а біля берега практично немає але й риба також нас ігнорить. На третьому місці на Crazy Fish ANGRI SPIN 1 шартрес на 2х грамах ловлю першого окунчика, рахунок відкрито . Знову зміна місця і пошук більш активного окуня.

Вирішую попробувати ще більше зменшити приманку і ставлю шарнір в 0,85грама з приманочкою Crazy Fish TIPSY motor oill і знову вдається спокусити на покльовку ще одного полосатика, і точка знову перестає працювати. Знову в дію йдуть ноги і очі.

Стаю біля Олега на перспективному водовороті, ставлю Crazy Fish ANGRI SPIN 1 і на першій проводці отримую покльовку зі сходом, друга є окунь, третя окунь, і тут розумію що кльов як у чорних камнях, практично з кожної проводки ловлю окуньців.

Вирішую попробувати половити на КФ Поларіс 2" з другої проводки вдається спіймати окунька, потім ще парочку але в порівнянні з Crazy Fish ANGRI SPIN 1 на Поларіс більше сходів.

Тому вирішую поганяти NANO MINNOW в нових кольрах.

Знову зміна місця і знову є окунь.

Олег з серьозним поглядом після сходу щуки.

Вітя тоже бачив сход. Тому теж серйозний, думає що поставити.

Що можу сказати Crazy Fish ANGRI SPIN 1 мені сподобались, думаю буде хітом нового сезону.
Рибалкою цілком задоволений, було піймано і відпущено за 30 окунців, окунь ще з ікрою.
Да да це ті Денеши де взагалі й закинути немає.

Сергей Федоров зараз поза форумом  
49 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей