Перегляд одного допису
Старий 04.04.2013, 08:00   #1114
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Цитата:
Допис від Che Переглянути допис
Дружина стояла за спиною?
Петро,в мене це не "працює" ... І,слава Богу,не потрібно "ховатися" від дружини,замальовуючи маркером ціни. Дуже часто,коли замовлення собі роблю,то вона все бачить і чує ...
Цитата:
Добре, підемо з іншої сторони. Є хоч один реальный відгук про Т3 і її "не надійний" пластик?
А ось в чому справа ... Тебе трішки "задівають" мої жарти на рахунок тієї "освяченої корови" (Т3) ?! Якщо бути відвертим,то ця катушка мені ну дуже не подобається,адже буває таке,що взяв в руки і бачиш,що це не твоє,але це лише мені,а я людина без "смаку",тому вибрав іі собі об'єктом для жартів ... Ще з тих пір,поки цей недороблений зЕРГЕР мене не "забанив" на Харспіні, була незрозумілою природа "ідолопоклоніння" цьому агрегату ... Так що не звертай уваги,а користуйся і отримуй задоволення від того,що саме тобі до вподоби.
P.S.
Цитата:
її "не надійний" пластик
Не не надійний, а незрозумілий ))) Петя,ці,можливо не завжди вдалі, жарти мають місце лише тоді,коли Т3 (пластмаса) порівнюють з Рьогою (метал) ... І взагалі це те ж саме,що порівнювати йух з пальцем,як на мене ...

Востаннє редагував Dohtur78: 04.04.2013 о 08:14.
Dohtur78 зараз поза форумом