Перегляд одного допису
Старий 20.03.2013, 11:58   #976
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від Strayer Переглянути допис
Один момент еще для себя на заметку взял: нижняя часть рыбы и соуса все-таки чуть пригорела к сковороде, поэтому, наверное, финальное тушение лучше все-таки проводить в широкой кастрюле в духовке.
або кастрюлю на розсіювач та на малому вогні, як варіант дно викласти нарізаною морквою чи картоплею.
Radul зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
Strayer (27.03.2013)