Перегляд одного допису
Старий 12.03.2013, 20:43   #222
tosi

Звідки Ви: м.Львів
Дописи: 2.275
Дякував: 449
Дякували 3.932 раз(и) в 610 повідомленнях
1. звісно мова про приманки, вроді я однозначно написав що не розумію як можна визначити що ця приманка для профі, а ця для початківця. І взагалі думаю що "рибаки-професіонали" навіть не чули ні про пюрехи, ні про хантери чи як вони там називаються по одній простій причині "професіонал" це людина яка заробляє гроші своєю професією, далі продовжувати не буду Тому більшість з нас можна поділити тільки на дві категорії "рибак" і "рибак-спортсмен", чи може тут хтось рибу продає?
2. якщо уважно прочитати речення, то слово "довбень" використовувалось як порівняльне, "... як довбень ...", тобто нікого конкретно і загалом "професіоналів" я довбнями не обзивав
3. може й програє пюреха іншим блешням, але до чого тут твій висновок, що "пюреха" приманка для початківця. Я б зрозумів тебе коли б ти написав що є блешні які обігрують пюреху, а от так просто навісити ярлик, для мене не зрозуміло.
4. в моєму пості немає навіть натяку на це, внутрішньо я навіть підтримую твою просвітницьку роботу.
5. не потрібно "ВИкати", по перше на форумах це просто не прийнято, а по друге це в жодній мірі не виражає повагу. Ну а про мою реакцію, думаю тобі просто здалось.
tosi зараз поза форумом