не знаю як веде себе одяг з "холодящим ефектом", а от речами від сіммс з матеріалу 3XDRY надзвичайно задоволений. По відчуттях звичайнісінький собі котон, який надзвичайно приємний до тіла, правда в тенісках траут поло цей матеріал виглядає як мішковина, досить грубий, в сорочках просто як звичайнісінький котон, а от по функціоналу фіг його знає як вони зробили, але спека не відчувається, потієш дуже мало, навіть якщо потієш по матеріалу цього не помітно

тобто він сухий. Літом в тенісці можна ходити до 3-х днів, я правда ходжу тільки день але тільки по тій причині що соромно

благо цих тенісок свого часу накупив.
В тенісках Тарпон Поло той же матеріал 3XDRY вже не такий грубий як в траут поло, але вона мені не дуже до вподоби через крій, надзвичайно вільний

їхня С-ка стане на нашого чоловіка з розміром Л, ну але це правда сугубо моя уява як має сидіти костюмчик

Теніски з матеріалу COR3 ще тонші і акуратніші, ефект той самий, але разом з тим гайдівська сорочка з того ж COR3 мені не дуже подобається через синтетичність, я взагалі не люблю синтетику так як в ній я потію більше

(правда це не стосується термухи, там цього ефекта немає). Інші моделі сорочок з COR3 відчуваються цілком натурально, тобто тієї синтетичності як в гайда немає

p.s. всі ці теніски мають захист мінімум +30UPF