Перегляд одного допису
Старий 04.03.2013, 23:14   #3061
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Какая фиг разница, в какой они области живут, если рейтинг вообще идет только в личке?
Если есть сборище друзей, которые играют вместе, пусть называются командой, а те, кому пофигу с кем играть, лишь бы играть на себя, то пусть так и будет, без привязки к команде, области, клубу. Если спортмен постоянно в призах, но на каждом соревновании в составе другой команды, то что в этом криминального? Он не имеет права стать чемпионом?
Тільки попрошу не розказувати мені про командний дух, про плече товариша і т.д. Це я не тобі Саша, це я наперед написав.
Я теж вважаю, що командні змагання це можливість добре виступити в лічці і попасти в двадцятку кращих за підсумками року і мати можливість відібратись в збірну. То кому заважає якщо в команді будуть з участники з Закарпаття, Луганська, Криму і Чернігова. Говорять, що якщо з областей де розвинений фідер почнуть виступати за обл. де не ррозвинений, то це антипопуляризація фідера. Та наоборот, якщо в обл. "N" немає фідеристів, а за неї захоче виступити знаний спортсмен, то це може започаткувати інтерес до фідера в данній обл.
AXIC зараз поза форумом  
4 користувачів подякували
AK (05.03.2013), Boev (04.03.2013), ZooM (05.03.2013), Футболер (05.03.2013)