Цитата:
Допис від Trolik
Попередня інформація. Команди-четвірки. Питання контролю витрат організаторів не пройшло. Сам кнфл цього робити не буде, як зрозуміло. Офіційних новин чекаємо.
Хотів терміново повідомити Віктора Вацко, але у мене застарілий номер телефону. 
|
Тільки сьогодня перечитав пару послідніх сторінок і стало якось сумно. Сумно від того,що всі хто писав думають що їхня думка сама правильна і спасе фідер від так званої "кризи",сумно бо всі думають що знають
хто винний(Левченко,Буглак,Страшний,Бреславський),ах які всі "редиски".Тільки мені не зрозуміло заради чого весь сирбор? На рейтингові змагання їздять ті спортсмени,які ставлять перед собою якусь мету-хто хоче перемог,хто хоче в збірну,хто просто "потусить",і повірте їм не суть так важливо чи це двійки,чи це четвірки,їм не важливо де будуть змагання і вскільки вони виллються,ці люди будуть згідні на все. На рахунок контролю витрат організаторів-якщо на папері оприділити мінімум який повинен бути забезпечений організаторами,то не залишеться того,що треба контролювати

Я особисто хотів би, щоб керівництво ФРСУ подумало про нормальні медалі для переможців всіх видів спорту,і з організаторів спаде один тягар,і спортсмени будуть задоволені(в Івано-Франківській федерації така медаль вже є,береш в руки і "чувствуєш вещь"