Перегляд одного допису
Старий 04.03.2013, 16:15   #1126
Wx37D

Звідки Ви: м. Дніпропетровськ
Дописи: 10
Дякував: 24
Дякували 5 раз(и) в 4 повідомленнях
Talking

Цитата:
Допис від Тарас Переглянути допис
Кстати применимо к различным узко специфическим видам деятельности журналисты просто могут банально ошибаться и не правильно понять. Для них это может быть просто темный лес.
100%

Цитата:
Случаев проникающих ранений головы без летального исхода достаточно много, включая и этот. Причем достаточно много людей оставались в полном сознании до "специального отключения" врачами.
Мені доводилось спілкуватись з людиною, яка пережила вонепальне поранення голови. Куля від пістолета увійшла через праву частину середньої третини лобної кісти і зупинилась впершись в потиличну кістку, тобто просто кажучи пройшла через весь мозок. Цікавим є те, що інтелект людини практично не постраждав.

Цитата:
Допис від Херсонец Переглянути допис
Ребята, я не спец-рентгенолог, и там где я её нашёл, было несколько проэкций, ну а данная ситуация - жизненна.
Швидше за все сам випадок пострілу гарпуном в голову і одужання пацієнта мав місце. Але рентгенограми і відеосюжет з транспортуванням потерпілого - явна режисура.

Цитата:
Допис від Херсонец Переглянути допис
И в том же примерно году из РПО кум кума насмерть прошил через лёгкие на Цюрупинской конке. В мутняке попутал с сомом.
Відносно поранень легень, щоб трохи підняти настрій. У мене був випадок з розряду неймовірного, коли хлопцеві 3 кулі з бойового автомата пройшли через всю грудну клітку ( вхідні отвори були через грудину, а вихідні в районі хребта). Сказати, що хлопчина народився в сорочці - це нічого не сказати. Напевно він родився відразу у бронежилеті . Кулі пройшли так, що не ушкодили ні легень, ні великих судин ( яких там достатньо ) , ні серця , ні спинного мозку. Вже через 2 тижні він знову був у строю.

Цитата:
Логическая задача номер 1
-"на густопорослому різними водорослями"
-"що нікого і нічого підозрілого на відстані ближче 100м нема"
-"після чергового нирка підіймаюсь на поверхню і прямо передімною раптово бачу"

Как говорила Мисс Марпл с под Комисара Мэгрэ: "Отэто не вяжется между собой, Хаспада. Чи дуже велика затримка дихання, чи все ж таки неуважнiсть та вiдсутнiсть контролю водойми коло себе, пiсля кожного нирку.
Затримка дихання приблизно півтори хвилини. За цей час в спокійному режимі вдається проходити під водою 10-20 м . При зустрічному русі отримуємо 100 - 20 = 80 м , думаю 80м в ластах за 1.5 хвилини в надводному положенні пройде в середньому режимі кожен учасник цього форуму. Мова якраз про те, щоб не підходити до мисливця ( особливо в напрямку його руху ) без повної впевненості у тому, що товариш по діагнозу Вас бачить.

Цитата:
Або шось треба рiшати...
Закачка рушниці на конктретну прозорість води - як один із додаткових варіантів. Багато цікавої інформації можна почепрнути ось тут:
http://fishgun.spb.ru/content/biblio..._dvizhenie.pdf
http://fishgun.spb.ru/content/biblio...etr_garpun.xls
Крім того було б непогано виробити уніфіковані сигнали для підвоних мисливців ( по типу як сигнали у дайверів ) . Скажімо якщо хтось хоче наблизитись до іншого підводного мисливця - підіймає вверх ліву руку. Якщо у відповіть теж піднята ліва рука - значить можна наблизитись і обговорити подальшу тактику.

Востаннє редагував Wx37D: 04.03.2013 о 16:20. Причина: grammatiacal mistakes
Wx37D зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
-=ash=- (05.03.2013)