Перегляд одного допису
Старий 04.03.2013, 03:29   #1119
Wx37D

Звідки Ви: м. Дніпропетровськ
Дописи: 10
Дякував: 24
Дякували 5 раз(и) в 4 повідомленнях
Цитата:
Допис від SERDIТЫЙ Переглянути допис
Ага, а ищё там была небальшое кастюмированое шоупрецтавленее с учястеем октёров из месново маямсково драмкрушка...
Ви праві. Тепер видно, що це режисура. Занадто багато невідповідностей. Американці взагалі люблять потішити "піплз" різними шоу. Але в любому випадку у нас вітка про безпеку, тому зайвий раз згадати прописні істини лишнім не буде.
Цього літа у мене була ситуація. Полював на густопорослому різними водорослями плесі з глубиною до 3м і видмістю біля 2х м. Коли винирював на поверхню, то бачив, що нікого і нічого підозрілого на відстані ближче 100м нема. І ось після чергового нирка підіймаюсь на поверхню і прямо передімною раптово бачу щось чорне ( перша асоціація - бобер ) . Та це виявився підводний мисливець, який побачивши, що я пірнаю, вирішив якнайшвидше підійти (а реально просто підкрався ) до мене та дізнатись як тут місця, риба і т.д. Мені , а ще більше йому , повезло, що в цей момент між нами не було риби по якій я міг стріляти. Арифметика дуже проста: знаю, що попереду мене нікого нема ( принаймі на відстані яку планую пройти під водою + відстань польоту гарпуна ) тому з впевненістю стріляю рибу в межах видимості (2м ) - якщо промах - гарпун летить далі , тобто запросто міг поранити підводного мисливця, який вирішив підійти до мене і був ще невидимим для мене . Особисто я ніколи не підходжу до іншого підводного мисливця на потенційно небезпечну відстань якщо точно не впевнений, що він мене бачить.

Востаннє редагував Wx37D: 04.03.2013 о 03:35.
Wx37D зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням