Перегляд одного допису
Старий 14.11.2007, 12:05   #2278
tosi

Звідки Ви: м.Львів
Дописи: 2.275
Дякував: 449
Дякували 3.932 раз(и) в 610 повідомленнях
2 Cov
цілком згоден, що система є, і їх є багато, в залежності від умов при яких відбувається ловля. Але також є і індивідуальні дані конкретної особи. Також можу навести приклад: я "засмикую" окуня на протязі 3год в к-ті 120шт, при цьому напарник який ловить на таку ж приманку засмикує тільки 20шт, різниця колосальна. Відповідно щоб показати йому що справа тільки в його руках, беру його спін, а йому віддаю свій, результат не міняється я смикаю, а він полоскає. Звичайно відіграє роль і сама приманка, а все таки, більше як ти пристосувався до приманки, і як ти її розумієш. Ну і відповідно експерементувати постійно, от недавно побачив дуже цікаву техніку смикінга, я б до такої ні в жисть не додумався відразу скажу, що техніка японська.
Сам смикінгом володію не зовсім добре, через умови ловлі, якщо брати в процентному співвідношенні то 98% це Дністер, а на течії сам розумієш зовсім все по іншому. Але на стоячках, ще не було в мене випадку, щоб смикінг програв іншому способу, стосується тільки до окуня.
tosi зараз поза форумом