Перегляд одного допису
Старий 16.02.2013, 22:05   #477
Киря
Киря

Звідки Ви: Киев
Дописи: 7.407
Blog Entries: 3
Дякував: 8.215
Дякували 13.880 раз(и) в 3.525 повідомленнях
Цитата:
Допис від Dohtur78 Переглянути допис
Пробував кидати його "братом" в більшій довжині,по-моєму,2.75 м,але з схожим тестом. Так ось,не знаю як там в кого з чутливістю,але,особисто для мене цей патик здався в плані джигу зовсім ніяким,нічого там не "чути",вірніше,можна приловчитися і до такого дрина в плані риболовлі,але не радив би це робити. І взагалі я не зрозумів яка його "спеціалізація"... І ще,якщо Ви хочите щось особисто для себе в плані джигу,і,наскільки я зрозумів,є якась обмеженість в плані бюджету,то в даному випадку підіть з самим собою на компроміс,і краще купіть спіннінг менш "іменитого" виробника,але з вказаною Вами профільністю (джиг),навіть того ж таки Фаворита... (Тут радити нічого не можу,оскільки не пробував,алеточно знаю по відкликам знайомих,що є варті уваги спіннінги !)
С какого черта вы даете тут советы как давать советы, если и 1024м не ловили, и фавориты комментируете, которых тоже в руках не держали, да и вообще несете какую-то ахинею? Классическое лососевое удилище от лучшего в мире производителя назвать "дрыном" - да идите вы лесом
Киря зараз поза форумом  
4 користувачів подякували
greyushka (16.02.2013), kaban29 (16.02.2013), Sborisych (16.02.2013), Serbond (17.02.2013)