Перегляд одного допису
Старий 27.01.2013, 20:11   #2144
KIPet

Звідки Ви: Львів (Lemberg)
Дописи: 92
Дякував: 84
Дякували 50 раз(и) в 32 повідомленнях
Ну що! В полку лєсоточників поповненя! Приймайте голодранця-новобранця! Чесно кажучи вже і не памятаю коли взагалі ловив на голого? Але ця тема на вашому форумі заставила мене інакше глянути на пінгвінярку!
Дякуючи Лесото, який відкликнувся першим на мій жарт:
Цитата:
Допис від KIPet Переглянути допис
Ну хіба що сам Лесото або хтось з його королівського оточення як для "человека, который совершил непостижимый трудовой подвиг, осилив 142 страницы нашей болтовни" вишле поштою одиничний екземпляр?
він вислав мені і я таки отримав оригінальні екземпляри .
Сьогодні робив спроби обловити їх у знайомого на "акваріумі". Не буду лукавити: і водойма не та, і спускали рік тому в "ноль", і кльову хорошого не було але таки вдалось видурити на лесотку одного жирненького йорша. Рахунок відкрито! Було ще пару сходів, то лі підсікав слабо, то лі риб клював з закритим ротом.
Саша, вдячний! Дуже тонка і акуратна робота! Спробував сам мотати сталючку 0.5 так сходу 2 гачки обламав... Що буде як вольфрам в руки попаде?

...а, згадав! З традицією "льодяника" клювати почало після наливання в лунку спиртного! Реально-робоча прикмета! Бум використовувати її і надалі! =)
Долучені зображення
Тип файлу: jpg Znumka-0060.jpg (118,2 КБ, 444 переглядів)
Тип файлу: jpg Znumka-0061.jpg (121,9 КБ, 223 переглядів)

Востаннє редагував KIPet: 28.01.2013 о 12:34.
KIPet зараз поза форумом  
3 користувачів подякували
Cultik (27.01.2013), Браташ (30.01.2013), Виленович (27.01.2013)