Тенрю позиціонує
Sfada Competition-Ti саме як вудлище для мінноу і поверхневих приманок. Із блешнями, за винятком найменших М., жодних проблем. Із воблерами-козявками трошки гірше, адже кидає нормально починаючи з тонучого 22-го, все що менше - не відчуваєш що кидаєш. Максимум, що вішав - Кастмастер 7 г, трохи некомфортно, як на мене. Найбільший кренк в мене 44-й Л-Мінноу, агресивним смикінгом не вів жодного разу, підсмикував хіба що - нормуль, акцентовано. Каміон ДР, Хікорі СР і ССР - О.К. 50-й ТініФрай проти течії твічем... не дискомфорт, та певний напряг все ж відчувається, можливо межа, хоча той же Рідж 46 МДР з більшою лопаткою без питань. Кидає дуже пристойно. Всі зміни в роботі приманок відчуваються без сумнівів. Окрім джига... Оцінити по 10-бальній шкалі? "-4". Навіть не як в презервативі. Дуже ймовірно, що така фігня - наслідок незбалансованої снасті, заважка котушка. Та щоб відіграв кінчик треба вішати джигу грамів мабуть на 10. Дивна річ, і Прессо, і магнієвий Твін, імхо, пасують однаково вдало.
Порівнювати Sfada із SweetWater не можна - вони зовсім інші. Я шукав спіннінг саме під твіч, тож перше знайомство з Тенрю було вражаючим, наче з Жигулів пересів до Мерседесу. Як на мене, Джексону - джексонове, тобто маленькі воблери і міні-джиг. Ви б бачили його амплітуду на уокерах! Я не кажу, що погано, нормальна зіг-зуга виходить... Твічити можна, проте жорсткості не достає, як на мене. Більш універсальне вудлище - під усе, але не під щось конкретне.