І я. І я хо пару тройку думок вивалить

. А їх, наразі, намалювалось сторінок на 5. Вирішив вас не мурижити довгими простирадлами, прийняв контрастний душ і змив пару сторінок.
Насамперед хочу попередить про свій жартівливий настрій, і про те, що це ваш монітор у вас перед очима, і якщо ви почнете в нього плювати, то і витирати прийдеться вам

Як філософ і теоретик бачу використання компа для ПО у 2-х варіантах, теоретичному та практичному.
Теоретичний варіант використання, для зручності розіб'ю на 3 підрозділи:
І. Перед охотою:
1). Позирить час в скільки заходиш.
2). Температура води (більш для спортивної цікавості, ці показники ще відміняли намічену охоту).
ІІ. Під час охоти:
1. Глибина (як за звичай, вже на поверхні дивишся де був, як і час скільки був).
2. Час (рідко, але якщо домовились про вихід на конкретну годину).
3. Час на поверхні. Класна фітча, хоча по звичці рахуєш вдохи/видохи.
ІІІ. Після охоти:
1. Використати можна багато інформації. Особливо якщо хочеш щось аналізувати. Це і температура води для журналу, і де був, і як був. Якщо качнути інфу через кабель то можна на багато факторів звернути увагу. Швидкість занурення, і швидкість підйому. По цим параметрам, наприклад, можна зрівняти роботу різних ласт при однакових зовнішніх умовах. Параметри самих нирків, глибин і часу на поверхні для аналізу скільки ж таки необхідно відпочивати. Писати можна довго, аж до того, що напередодні їв (пив) і як це вплинуло...

. Причому до кожної можливої функції в компу.
А тепер практика

1. Комп нам треба для морального самоствердження і доповнення картини "справжній підводний мисливець"

. Що насправді являється важливим фактором. Емоції, як елемент самоствердження, така штука, за яку варто викласти трішки і грошиків.

2. Якісні понти перед дівчатками.

3. Якщо на комусь бачиш "наш" комп, то розумієш що це не тільки мєнєджєр срєднєго звєна, а це ще і колега, браток по діагнозу, і просто кулл мен

. Це так як наклейка на авто, тільки більш просякнена духом пригод із запахом морського прибою.
4. Фіксація своїх досягнень (найглибше, найдовше).
5. А, ну і час на поверхні, де був, як був, бла,бла,бла...
По моєму посту, можна подумати, що це я так щебечу, тому що не маю компа і із заздрощів клацаю по клаві. Насправді я являюсь вельми щасливим володарем сунто Д4. Душі в них не чаю. Як докуплю шнур, ще покайфую від аналізу. Доречі, якщо хтось шнуром награвся, дайте погратися і мені на тиждень, наразі 60 ойро викладати трішки накладно.
Тепер по обговорюваним вище сигналам. На мій дилетантський погляд, сигнали не потрібні (під час охоти). Можливо у фрі вони і допомагають, а нашому випадку, ІМХО, заважають (рибу лякають, батарельку садять, відволікають, ...). Я і сам собі одну пікалку поставив, на глибину (писати сюди не буду на яку, так як багато сміятися - шкідливо, може напасти гикавка). Хоча тицяючи по клаві подивляюсь на цифорки, мо і написати, ну там чи 50 чи 60

. Насправді, мій Сенсей, той що Віталік, якось крутив в руках, а потім, значить в налаштування ті заліз, і каже так: "А што це?!

" І либиться, що характерно, лукаво так. Ну я трішки зашарівся

, і той теж вимкнув.
Ну можливо це із за того, що пірнаю я на глибину в одну цифру, от коли почну, як Артур, на двадцятку, акі в магазин ходить, тоді може і знадобляться ті бібікалки.
Насамкінець скажу вам чесно і відверто. Комп для ПО має бути! І не слухайте тих хто вас відмовляє. То вони не бачать себе у тих витратах, або із за заздростей. Буде це для аналізу, чи для понтів - байдуже. Це буде для вас. Наше хобі - чудове, чому б і не порадувати себе якісним прибором. Хтось купує красиві диски на авто, хтось шубу, ну а ми ...
Всім задоволення як від снаряги, так і від процесів