Перегляд одного допису
Старий 25.12.2012, 09:32   #916
Forwarder

Звідки Ви: багдад
Дописи: 1.361
Blog Entries: 2
Дякував: 6.239
Дякували 2.825 раз(и) в 212 повідомленнях
Цитата:
Допис від taurrus Переглянути допис
:-)
Ех... Як не дивно, але стіксом і сам непогано пуляю. А от Record ніяк до кінця не освою. Відчувається що може він далі, а не летить. От і думав що може ти підкажеш як потрібно
Доброго дня Володимир!
Скажу так про Рекорд.Колись мені допоміг домовий Андрій КР,він прислав мені керамічний павль,я в свою чергу віддав котушку Гені (RGB).Він поставив цей павль,щось наколдував і тоді котушка запрацювала и кидати я став набагато далі ніж до установки павля.Також я ваідругулював центробіг,оставивши включеними лише 2 грузи.Але це було на джерку.На джигу так і не перевірив я Рекорда,хоча на останній рибальцш намагався,але так не хотілось випускати з рук G1300 та STX - повна гармонія у них разом зі мною,та й течія була не геть великою-справлявся 18-ю грамами.
Памятаєш ми переписувались на рахунок червяка на підшипниках з керамічним павлем,так от-в тій конторі вони будуть через 3 тижні.Я був таки замовив його та шари #7 але відізвав замовлення в звязку з резервом на комплект.Якщо поставити всі ці цяцьки,підібрати нитку а вже по ній відрегулювати центробіг,то на мою думку агрегат запрацює.
З повагою,Ігор.
Forwarder зараз поза форумом