Перегляд одного допису
Старий 23.12.2012, 11:32   #913
Лясковский Александр
 
Аватар для Лясковский Александр
 
Реєстрація: 12.05.2006
Звідки Ви: г.Ахтырка,Сумская обл.
Дописи: 4.093
Blog Entries: 48
Дякував: 4.236
Дякували 9.494 раз(и) в 1.785 повідомленнях
Цитата:
Допис від SERDIТЫЙ Переглянути допис
Тануда, такий борщ дуже смачный именна з карасями и такими мелкеме размером спалец, в процесе жарки кости добре прожареваюццо и затем ещо приварке размягчяюццо и впроцессе поедания воще нечюствуюццо... Нуда, а точить ево нада обязательна холодным с цыбулькой або чяснычьком... У нас называють "постный борщ"... Ням-ням... Смакота...
Ще там обов'язково має бути присутня квасоля... І картоплю трохи обсмажують, і при пассировці цибулі та моркви добавляють трохи борошна... Можна зварити такий борщ і в кінці заправити кількой в томаті, тоже смачно, але то всьоравно не то шо з карасями (головне шоб карасі були провєрені шоб не смерділи болотом, бо можно всьо зіпсувать)
А мой папа любил такой борщ с линями. Именно лини придают своеобразный бесподобный вкус. Особенно хороши выловленные из чистых речек - Псел, Ворскла, Сула, Хорол....
Лясковский Александр зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
geaves (24.12.2012), Radul (26.03.2014)