Цитата:
Допис від SERDIТЫЙ
Тануда, такий борщ дуже смачный именна з карасями и такими мелкеме размером спалец, в процесе жарки кости добре прожареваюццо и затем ещо приварке размягчяюццо и впроцессе поедания воще нечюствуюццо... Нуда, а точить ево нада обязательна холодным с цыбулькой або чяснычьком... У нас называють "постный борщ"... Ням-ням...  Смакота...  
Ще там обов'язково має бути присутня квасоля... І картоплю трохи обсмажують, і при пассировці цибулі та моркви добавляють трохи борошна... Можна зварити такий борщ і в кінці заправити кількой в томаті, тоже смачно, але то всьоравно не то шо з карасями (головне шоб карасі були провєрені шоб не смерділи болотом, бо можно всьо зіпсувать)
|
А мой папа любил такой борщ с линями. Именно лини придают своеобразный бесподобный вкус. Особенно хороши выловленные из чистых речек - Псел, Ворскла, Сула, Хорол....