Цитата:
Допис від Саня77
Я с детства такой борщец наворачиваю.В качестве рыбы может быть любая,не обязательно карась.Найкраще смакуе охолоджений з цибулькою,влітку........ 
|
Тануда, такий борщ дуже смачный именна з карасями и такими мелкеме размером спалец, в процесе жарки кости добре прожареваюццо и затем ещо приварке размягчяюццо и впроцессе поедания воще нечюствуюццо... Нуда, а точить ево нада обязательна холодным с цыбулькой або чяснычьком... У нас называють "постный борщ"... Ням-ням...

Смакота...


Ще там обов'язково має бути присутня квасоля... І картоплю трохи обсмажують, і при пассировці цибулі та моркви добавляють трохи борошна... Можна зварити такий борщ і в кінці заправити кількой в томаті, тоже смачно, але то всьоравно не то шо з карасями (головне шоб карасі були провєрені шоб не смерділи болотом, бо можно всьо зіпсувать)