Перегляд одного допису
Старий 22.12.2012, 19:27   #909
SERDIТЫЙ
 
Аватар для SERDIТЫЙ
 
Реєстрація: 01.06.2006
Звідки Ви: Самый лучьшый горад на Зимле
Дописи: 4.370
Blog Entries: 24
Дякував: 3.839
Дякували 15.587 раз(и) в 2.280 повідомленнях
Цитата:
Допис від Саня77 Переглянути допис
Я с детства такой борщец наворачиваю.В качестве рыбы может быть любая,не обязательно карась.Найкраще смакуе охолоджений з цибулькою,влітку........
Тануда, такий борщ дуже смачный именна з карасями и такими мелкеме размером спалец, в процесе жарки кости добре прожареваюццо и затем ещо приварке размягчяюццо и впроцессе поедания воще нечюствуюццо... Нуда, а точить ево нада обязательна холодным с цыбулькой або чяснычьком... У нас называють "постный борщ"... Ням-ням... Смакота...
Ще там обов'язково має бути присутня квасоля... І картоплю трохи обсмажують, і при пассировці цибулі та моркви добавляють трохи борошна... Можна зварити такий борщ і в кінці заправити кількой в томаті, тоже смачно, але то всьоравно не то шо з карасями (головне шоб карасі були провєрені шоб не смерділи болотом, бо можно всьо зіпсувать)

Востаннє редагував SERDIТЫЙ: 22.12.2012 о 20:17.
SERDIТЫЙ зараз поза форумом  
3 користувачів подякували
Radul (23.12.2012), Валерий ua (23.12.2012), Саня77 (23.12.2012)