Перегляд одного допису
Старий 21.11.2012, 09:56   #3925
Гена крокодил

Звідки Ви: Волинська обл. Луцький р-н с. Небіжка, за кривою вербою наліво...
Дописи: 519
Дякував: 946
Дякували 1.062 раз(и) в 224 повідомленнях
Цитата:
Допис від Провинциал Переглянути допис
В першу чергу він більший, а довжина - справа другорядна, в розумних межах. 3" віброхвост і 4/0 або 5/0 саме те!
У мене інше розуміння : для мене він впершу чергу довгий. Довгий гачок не дає правильно працювати силікону( я вже це писав на попередній сторінці) Якщо не буде правильно працювати приманка - висота гачка взагалі вже до тієї частини тіла, котра нижче спини.
Цитата:
Допис від greyushka Переглянути допис
Вот это "в заду теліпатись" и требуется, у меня так поклевок больше. Большой крючок имеет место быть
Долучення 229564
У вашому випадку все правильно: Не знаю як на Дніпрі, а у моїх невеликих і швидких річках судак любить приманки з малою амплітудою і високою частотою гри. Копита , якими ви користуєтесь, мають велику амплітуду і низьку частоту. Довгий гак трохи "сковує" його рухи. Та і , я думаю, що краще всього Копита у вас ловлять, коли немає течії. Правильно?
Цитата:
Допис від Трудяга Переглянути допис
Вопрос! А зачем открытая джиг-головка??? Двойник с Чубурашкой - и все ОК с засекаемостью!!! Уже давно почти не пользуюсь джиг-головками - или оффсет или двойник - от условий зависит.
У мене на річці сильна течія - на шарнірі приманку дуже ковбасить. Ще з предаторами і шакерами шарнір проходить , гру Хаммера і ХайгТайдів( вибачте за глупувату транскрипцію) вбиває
Цитата:
Допис від Александр К Переглянути допис
Почав грішити на малу висоту самого гака( ловлю на Гамакатсу). Можливо є якісь інші (якісні) вищі гаки.
Такі гачки, як зазначалось вище, є у Мустада. Наприклад -Mustad 32786BLN. На фото головка зроблена на гачку 2/0. Хоча приманка компактна, але гачок морської серії, дуже міцний. Витримає будь-якого судака...Давно не бачив у продажу.
Так ось і я не бачив. Знайшов в закромах декілька штук і згадав про них. Гарні були гачки і ваги мені подобались : 12, 14, 16 грам .
Гена крокодил зараз поза форумом  
3 користувачів подякували
SLOGGER (21.11.2012), Yury (21.11.2012), олвас (21.11.2012)