Перегляд одного допису
Старий 07.11.2012, 15:49   #2002
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від Гамазин Андрей Переглянути допис
Фуб...я! Это получается они от соли не подохли???!!! Ахренеть... А сколько солил? Не морозил рыбу до засолки?
сілю засипаю повнівтю і в середину теж. коли промивав, через двоє суток, вони ще не вилазили, я б замітив. окунь був свіже зловлений
Цитата:
Допис від mamai Переглянути допис
отвечу за него это окунь из вдх Хреники пойман рукой в рачьей норе
коли вперше почув про цих паразитів то та риба яка йде на сугундай витримую в морозильній камері більше 2-х тижнів при -12
а балик чи на копчення від 5 до 7 днів в солі тоді вимочую.

Цитата:
Допис від cracked Переглянути допис
Я всегда ДО засолки смотрю. Их на просвет видно. Все что нахожу - выковыриваю, и только потом солиться отправляю.
рибу з міста "Н" теж завжди перевіряю, а з Хрінників в перше.
ну я бризливий мабуть не виковирював а зразу ф топку.
Radul зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо: