Цитата:
Допис від Гамазин Андрей
Фуб...я!  Это получается они от соли не подохли???!!! Ахренеть... А сколько солил? Не морозил рыбу до засолки?
|
сілю засипаю повнівтю і в середину теж. коли промивав, через двоє суток, вони ще не вилазили, я б замітив. окунь був свіже зловлений
Цитата:
Допис від mamai
отвечу за него это окунь из вдх Хреники пойман рукой в рачьей норе 
|
коли вперше почув про цих паразитів то та риба яка йде на сугундай витримую в морозильній камері більше 2-х тижнів при -12
а балик чи на копчення від 5 до 7 днів в солі тоді вимочую.
Цитата:
Допис від cracked
Я всегда ДО засолки смотрю. Их на просвет видно. Все что нахожу - выковыриваю, и только потом солиться отправляю.
|
рибу з міста "Н" теж завжди перевіряю, а з Хрінників в перше.
ну я бризливий мабуть не виковирював а зразу ф топку.