Перегляд одного допису
Старий 25.10.2012, 19:12   #196
vital-777
 
Аватар для vital-777
 
Реєстрація: 03.03.2010
Звідки Ви: киев
Дописи: 1.212
Дякував: 285
Дякували 499 раз(и) в 288 повідомленнях
Цитата:
Допис від Zdan Переглянути допис
Ні в якому разі не сувати в морозилку!
Маринувати зараз теж не раджу, забагато часу виходе для маринування.

Найкращий варіант, обсушити мясо паперовим рушником, замотати в фольгу і покласти в холодильник, якщо мясо хороше і свіже то нічого з ним не буде. А в суботу ранком порізати і замаринувати.

Спеції: чорний перець, трішки червоного, зіра (+ цибуля)....або ж можеш на базару у чурок купити пакетик для шашлика (5 грн коштує, тобі вистачить і має сподобатися)
+100500 Подтверждаю, Специи на вкус и цвет товарищей .... и все будут хвалить!!!

Цитата:
Допис від Leva Переглянути допис
И отдельно стоит вариант когда мясо вообще не маринуют, а просто обсыпают специями и т.д. перед самой жаркой...
и это правильно!!!

Востаннє редагував Виброхвостка: 25.10.2012 о 19:51.
vital-777 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням