25.10.2012, 19:12
|
#196
|
Реєстрація: 03.03.2010
Звідки Ви: киев
Дописи: 1.212
Дякував: 285
Дякували 499 раз(и) в 288 повідомленнях
|
Цитата:
Допис від Zdan
Ні в якому разі не сувати в морозилку!
Маринувати зараз теж не раджу, забагато часу виходе для маринування.
Найкращий варіант, обсушити мясо паперовим рушником, замотати в фольгу і покласти в холодильник, якщо мясо хороше і свіже то нічого з ним не буде. А в суботу ранком порізати і замаринувати.
Спеції: чорний перець, трішки червоного, зіра (+ цибуля)....або ж можеш на базару у чурок купити пакетик для шашлика (5 грн коштує, тобі вистачить і має сподобатися  )
|
+100500 Подтверждаю,     Специи на вкус и цвет товарищей ....   и все будут хвалить!!!
Цитата:
Допис від Leva
И отдельно стоит вариант когда мясо вообще не маринуют, а просто обсыпают специями и т.д. перед самой жаркой...
|
и это правильно!!!
Востаннє редагував Виброхвостка: 25.10.2012 о 19:51.
|
|
|