Перегляд одного допису
Старий 20.10.2012, 16:36   #245
pupil

Звідки Ви: Київ
Дописи: 157
Blog Entries: 6
Дякував: 9.818
Дякували 3.347 раз(и) в 99 повідомленнях
ПМ

Сьгодні джигував у районі ПМ.
З 6:30 до 9:00 - болт з лівою різьбою... Один легесенький тичок за 2,5 години рибалки - це навіть для мене ніщо Грався і з вагою джиги і перемінив безліч приманок, по типу: на тобі маленьку - ні, на тобі велику - ні, на тобі червону - ні, на тобі зелену - ні, на тобі - твістер, на тобі їстівний віброхвост - НІ-НІ-НІ..... Але ж я впертий - думаю, зараз воду дадуть і все налагодиться...
На одній з проводок, на викиді (далеченько вдалось пульнути) - навис, зразу стало зрозуміло, що не риба, але і не глухий зачіп - дуже важко, але тягнеться... дотягнув до берегового звалу і обірвав... Подумав, що якась гілляка і вирішив кидати лівіше - знову зацеп, знову дотіг до трави і обірвав Непогане, думаю, деревце там з'явилося Кинув правіше - те ж саме, але цьго разу вдалося вирвати джигу із шматком сітки - усе відразу стало на свої місця... Отак ходиш, кидаєш, експерементуєш - не клює, потім вигадуєш різні причини: чи то тиск, чи то відсутність течії, щи щось з руками, а воно все зовсім просто....
Через пару хвилин з туману виплив човник, вирішив попросити колегу допомогти, чоловік, як пізніше з'ясувалося теж домовий, відразу погодився, і спільними зусиллями витягнули метрів 50 китайки з різноманітною "сонною" рибкою, серед якої були і судачки грам по 350-400... Потім ще один човник намалювався, мабуть власник снасті, але на відстані покрутився пару хвилин і зник...
Сітку знищили, рибу забрали - випускати не було сенсу...
Дали воду, ще трохи покидав, але
От тепер сиджу дома і думаю: наче і на рибалці був і з рибою повернувся, що для мене рідкість в цьому році (я його поки що називаю роком дрібносудачка), а настрій - ніякий, як в тому анекдоті: "...а осадочок-то остался...", краще б пару-тройку холостих покльовок було...
Усім правильним рибалкам НХНЧ
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSCN7066.jpg
Переглядів: 801
Розмір:  167,7 КБ
ID:	222581  
pupil зараз поза форумом  
47 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей