Цитата:
Допис від robroy
...
Что лично я для себя отметил, на наших покидухах. Мне было очень не комфортно джиговать шнуром 30Lb, шнур реально дубовый канат, приманка опускалась на дно совсем не так, как должна, анимация отвратительная, чуйка при классических джиговых ступеньках никакая и я думаю полет все-же будет лучше у более мягкого и тонкого шнура.
|
Джиг із шнуром на 30 лб - це дійсно не феншуй... Але особо мільчити із діаметром шнура теж не варто - тоді можуть бути врізки між витками шнура.
Як на мене, то причини поганого вильоту приманки крилися в наступному:
1. абсолютно нова котушка із забитими консерваційним мастилом підшипниками. Із-за цього шпуля явно перегальмовувалась.
2. палка, як на мене, 16 грамами тільки починала грузитись. А для мульта дуже важливо саме загрузити палку на забросі. Тоді приманка катапультується на значну відстань.
П.С. На рахунок товстого шнура... Сам починав із шнура Stren 40lb... Він явно товщий ніж Ваш. На дальності заброса це практично не сказувалося.
Якби діло було в товстому шнурі, то він би при забросі сильно б гальмувався в кільцях, перед першим кільцем мав би бути серйозний провис шнура (шпулю то ми розігнали і вона скидає із себе шнур!!!), що б призводило до ПОСТІЙНИХ і серйозних борід. А так - осьовиком був вибраний люфт шпулі, магнітка стояла на поділці 4, перебіжок на забросі не було - але відчуття було таке, наче осьовиком шпулю зажали по саме нікуди. Помити підшипники однозначно.